Europarlamentrul liberal Rareș Bogdan a declarat într-un intreviu că Viorica Dăncilă are inconștiența de a crede că poate face ce vrea ea.

Am scăpat de Liviu Dragnea, dar colegii domnului Dragnea sunt prezenți. E o doamnă Dragnea cu fustă, care nu are viclenia lui Liviu Dragnea, dar, în schimb, are inconștiența de a crede că poate face ce vrea ea. Pentru că dacă nu avea această inconștiență, probabil că s-ar fi gândit de multe ori înainte de a o nominaliza pe doamna Plumb ca propunere de comisar, se gândea de mult mai multe ori înainte de a merge în America și a anunța o întâlnire cu vicepreședintele american Mike Pence, care nici măcar nu era discutată.(…)

Doamna Dăncilă nu a înțeles nimic din toate semnalele primite, și mă refer aici inclusiv la acceptarea numirii Laurei Codruța Kovesi, cu o largă susținere, ca procuror-șef european, și practic continuă același asalt. Noi avem o țară unde peste 76% dintre români nu doar că sunt pro-occidentali, sunt pro-europeni totali. Avem și cea mai mare proporție din Europa de proamericanism (85%). (…)

Și într-o astfel de țară, plus 5 milioane de români care trăiesc în diverse țări ale Europei, tu să vii cu un discurs  antioccidental, anti-corporații, antiamerican, anti-ambasadori ai statelor occidentale prezente, înseamnă că nu înțelegi nimic din poporul tău. Ar fi înțeles ceva dacă ar fi schimbat propunerea.”, a declart Rareș Bogdan într-un intreviu pentru Evenimentul Zilei.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.