Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a afirmat marți seară, la B1 TV, că fiecare zi cu Viorica Dăncilă este o zi pierdută pentru România. Joi se va da votul pentru moțiunea de cenzură, pentru care în acest moment, opoziția are numărul necesar de parlamentari. Pe surse au apărut infromații potrivit cărora mai mulți parlamentari ar fi ademeniți de PSD cu funcții și chiar cu bani.

„Sunt banii românilor. Eu sper să nu-i iasă, pentru că fiecare zi cu Viorica Dăncilă este o zi pierdută pentru România și sper ca oamenii să înțeleagă extrem de clar acest lucru. Aici nu este vorba de PNL, PMP, Klaus Iohannis, e vorba de România și de cum poate continua această țară. Cu Viorica Dăncilă nu se poate continua, pentru că România pierde în fiecare oră, în fiecare zi. Modalitatea prin care dânsa dorește să rămână la putere este toxică pentru democrație.

(…) Dânsa dictează cumpărarea de influență. Asta se pedepsește. Se pedepsește în Codul penal ce face dânsa, ce face domnul Arsene Ciorăpel, ce fac baronii PSD, care în acest moment încearcă, cu banii publici, care mai sunt încă disponibili – câți mai sunt în bugetul țării, să oprească o normalitate a votului. Inclusiv primari sau deputați, care reprezintă comunități locale, înțeleg că acest guvern este în momentul acesta depășit. Pur și simplu s-a ars, s-a epuizat. Nu mai are ce să ofere românilor”, a afirmat Rareș Bogdan.

În acest moment, pare că instituțiile nu mai funcționează, de aici și lipsa oricărei reacții, mai spune liberalul.

„Eu cred că nu mai avem o mulțime de instituții. Nu mai avem instituții care funcționează. Vedem ce se întâmplă în Poliție, vedem cum grupările interlope, infracționale au scos capul, și acum nu e vorba de grupările gulerelor albe, vorbim de grupări care amenință securitatea omului de pe stradă, a familiilor noastre”, a mai spus Bogdan.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.