Home Actualitate Rareș Bogdan: Chiar am înnebunit cu toții în România? Blocajul Socialiștilor lui Ciolacu și compania protejează dreptul infectaților cu COVID 19 de a nu fi carantinații

Rareș Bogdan: Chiar am înnebunit cu toții în România? Blocajul Socialiștilor lui Ciolacu și compania protejează dreptul infectaților cu COVID 19 de a nu fi carantinații

by S. C.

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan critică dur PSD: „Blocajul Socialiștilor lui Ciolacu și compania protejează dreptul infectaților cu COVID 19 de a nu fi carantinați, (mii și mii de oameni)”.

„Guvernul PNL are instrumentele amputate, în acest moment, de a controla COVID , pentru că PSD și anexele sale lălăie sau blochează legea în Parlament pe motiv de încălcare a drepturilor romanilor. Incredibil, să vorbească urmașii celor care au organizat mineriadele de drepturi cetățenești.
Blocajul Socialiștilor lui Ciolacu și compania protejează dreptul infectatilor cu COVID 19 de a nu fi carantinati, (mii și mii de oameni)!

Dar în ce fel, mie, ca cetățean încă neinfectat și milioanelor de cetățeni încă neinfectati Parlamentul dominat de PSD si anexele sale îmi garantează dreptul de a fi sănătos?!

Oare pe tertipuri politice e mai bine sa nu îngrădim minoritatea îmbolnăvita de COVID19 in detrimentul majorității cetățenilor sanatosi? De de dorește PSD inversarea acestui raport? În ce scop? In scop electoral?

Adică strict pentru ca partidul de guvernământ sa se erodeze? …. oare viitorii morți mai pot fi electoratul cuiva?

Chiar am înnebunit cu toții n România?
Protejam minoritatea și condamnam la posibila infectare toți romanii care poarta măști și se spală pe mâini sau se dezinfecteaza și care respecta toate regulile de distanțare medicală, discriminăm 99 % din populație pentru a proteja restul…. Asta e inadmisibil și nedemocratic! PSD procedează întocmai ca in anii 2017-2019, adică când drepturile celor putini, ce aveau probleme cu Legea, erau mai importante decât drepturile celor mulți și cinstiti.”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.