Eurodeputatul liberal Rareș Bogdan a declarat că tragedia de la Neamț „este un ultim semnal de alarmă că această țară este bolnavă rău și obosită serios”.

„O să spun o chestiune care probabil o să îi șocheze pe mulți, dar ce s-a întâmplat la Piatra Neamț este un ultim semnal de alarmă. Este un ultim semnal de alarmă că această țară este bolnavă, este bolnavă rău și este obosită, obosită serios, și dacă nu vom lua împreună – dumneavoastră, eu, noi, cei care ne privesc, cei care se revoltă pe paginile de socializare – atitudine, nu se va schimba nimic. Au trecut cinci ani de zile de la Colectiv. Am avut un guvern tehnocrat, condus de liderul din partid care astăzi atacă PNL și PSD.

Am avut PSD la guvernare trei ani de zile și am avut PNL la guvernare un an de zile. Din păcate, nu s-a schimbat absolut nimic, iar dacă nu vom face lucrurile să se schimbe împreună, ne vom uita după câți Arsene și câți Ioneli sunt în consiliile județene din România, ne vom gândi de ce atât de târziu a ajuns o lege care interzice președinților de consilii județene să mai numească directorii de spitale la promulgare, pentru că abia acum a ajuns la promulgare în urma unei inițiative a lui Florin Roman și a lui Robert Sighiartău, cei doi colegi ai mei”, a declarat eurodeputatul Rareș Bogdan la B1tv.

Sâmbătă seară la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Piatra Neamța izbugnit un incendiu devastator. 10 persoane au murit, iar medicul erou Cătălin Denciu a fost transferat în Belgia pentru îngrijiri.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.