Home Actualitate Rareș Bogdan, către polițiștii germani: Sunteți mai români decât cei din Guvernul care a sabotat votul din Diaspora!

Rareș Bogdan, către polițiștii germani: Sunteți mai români decât cei din Guvernul care a sabotat votul din Diaspora!

by Ioana Popescu

Eurodeputatul PNL Rareş Bogdan revine cu promisiunea că li se va face dreptate celor care nu au reușit să voteze pe 26 mai, cei care au fost umiliți, cei care au stat ore în șir la cozi interminabile, românilor din Diasporă care au făcut sacrificii mari pentru a merge la vot.

Rareș Bogdan a postat clipul video în care unui polițist din Munchen  îi dau lacrimile de emoție după ce el și colegii lui au fost aplaudați de români pentru felul în care au intervenit pentru a-i ajuta să voteze. Filmulețul este însoțit de un mesaj al europarlamentarului PNL:

„Să vadă această filmare și Jandarmeria Română! E o dedicație pentru ei!

Respect pentru polițiștii germani care au înțeles ce înseamnă democrația și au auzit vocea românilor! Sunteți mai români decât cei din Guvernul care a sabotat votul din Diaspora! Mii de români nu au ajuns să voteze din cauza ticăloșiei celor care au organizat alegerile. Au stat 5, 6, chiar 7 ore la coadă pentru a da un vot de blam celor care acaparează România în folosul propriu, dar vocea lor nu a contat! Nu-i nimic, vom face dreptate! A fost o infracțiune pe care nu o vom lăsa nesancționată!”, a scris Rareș Bogdan pe pagina lui de Facebook.

 

 

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.