Home Actualitate Rareș Bogdan anunță schimbări importante: Aceste lucruri trebuie oprite. Și-au dat prime de 16.000 de euro!

Rareș Bogdan anunță schimbări importante: Aceste lucruri trebuie oprite. Și-au dat prime de 16.000 de euro!

by George Avram
Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat că trebuie schimbat modul de salarizare al bugetarilor de lux, care au trecut de la un partid la altul pentru a-si mentine privilegiile. Rareș Bogdan a dt și un exemplu amețitor de prime la stat – „La ASF, anul trecut, au fost premii chiar si de 12.000 – 16.000 euro”, a spus vicepresedintele PNL.

„Situatia este extrem de grava si nu mai poate trena. Vorbim de o aristocratie bugetara, personaje care au ajuns pe diverse cai politice ce cele mai multe ori sau de clientelism politic au ajuns in pozitii cheie. Dadeam exemplul secretarului general din cadrul Serviciului de Jocuri si Concursuri, care in momentul in care nou director al Oficiului s-a prezentat in institutie statea picior peste, cu whisky langa, chiar i-a asigurat pe cei prezenti ca este unul fin, si cu un trabuc cat toate zilele aprins intr-o institutie publica. Acesta este doar un caz emblematic. Astfel de cazuri sunt multiple.

Colegul meu Florin Roman a venit cu o initiativa prin care sa nu mai permitem prezenta in mai mult de un consiliu de administratie. Avem personaje care stau in pana la sapte consilii de administratie si acumuleaza venituri din toate cele sapte. Aceste lucruri trebuie oprite. Initiativa (lui Florin Roman n.red.) trebuie sa treaca obligatoriu”, a declarat Rares Bogdan la Romania TV.
 Europarlamentarul liberal a dt și câteva exemple:
„Daca ne uitam la cateva institutii cheie din Romania veti vedea ca veniturile si premiile pe care acestia le incaseaza … si va dau un alt exemplu, la Tarom. Mai multi angajati au primit prime intre 6.000 si 12.000 lei, iar Guvernul Romaniei, saptamana trecuta, dupa un an de pierderi, a fost nevoit sa aprobe un ajutor de stat de 200 de milioane pentru a salva compania Tarom. Iar compania Tarom, care a avut pierderi, a dat unor angajati premii intre 6.000 si 12.000 lei”, a mai spus Rares Bogdan.

 

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.