Prim vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, dă o veste bună românilor, celor din diasporă sau din țară, care au peste 40 de ani.

Rareș Bogdan anunță că în Parlamentul European a fost votată o lege potrivit căreia un român poate primi până la 100 000 euro ca primă de instalare dacă doresc să se stabilească la țară și au anumite calități. 

„Iată o oportunitate fantastică, sunt foarte mândru de colegii mei din Parlamentul European! Avem o victorie românească pe care luptăm la baionetă să o definitivăm. Un amendament votat în Comisia AGRI (inițiat de colegul liberal Daniel Buda, un adevărat războinic) prevede o primă de instalare de până în 100.000 de euro pentru persoane peste 40 de ani care doresc să se stabilească la țară și au competențe pentru a fi șef de exploatație. Consider că e o oportunitate nu doar pentru cei din țară, dar și pentru frații din Diaspora!

Povestea asta face parte din ceea ce, în cadrul Politicii Agricole Comune, e trecut în Pilonul 2 (Alocări pentru Dezvoltare Rurală). Urmează negocieri, dar există șanse mari ca amendamentul să treacă de plen. Vă țin la curent!”, spune Rareș Bogdan.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.