Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan scrie că este alături de Andrei Nastase care candizează pentru fotoliu de președinte în Republica Moldova.

Andrei Nastase este unul dintre cei mai buni prieteni ai Romaniei din afara granitelor tarii. Sau din interiorul ….. lor?

Cu siguranta cel mai bun prieten din stanga Prutului, din Basarabia.

A fost principalul partener al PNL din Republica Moldova la Alegerile Europarlamentare. Este partenerul si prietenul nostru.
Este omul care a demarat, alaturi de Liga Alesilor Locali PNL un foarte serios proiect de infratiri ale comunitatilor noastre.
Este un om serios, de cuvant si extrem de consecvent fata de principiile si valorile democratice.
Este mai unionist decat multi altii care se bat cu caramida in piept. Este un om care tace si face.
Este modest, atasat valorilor traditionale, un om care pretuieste credinta si morala crestina.
A demonstrat in doar cateva luni, la MAI, cat de decis este sa urmeze calea reformelor atat de necesare pentru Republica Moldova. Cifrele care au masurat nivelul contrabandei la frontiera cu Romania au demonstrat acest lucru. S-a atins cel mai de jos nivel din ultimii 10 ani de zile!
Sunt alaturi de Andrei Nastase, pentru ca alaturi de el, am castigat toate rundele de alegeri de anul trecut, europarlamentare si prezidentiale din 2019.
Andrei este un om pe care te poți baza.
Are tot sprijinul meu pentru astăzi, ziua in care Moldova își alege calea la Alegerile Prezidențiale. Ii urez mult succes lui și Moldovei democratice. Cu Bunul Dumnezeu înainte! Mult succes Fraților!”, a scris Rareș Bogdan pe pagina de Facebook.
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.