Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat că  nu intenționează să candideze la președinția partidului, precizând că va intra „cu siguranță” în cursa pentru șefia PNL Sibiu.

„Nu intenționez să candidez în momentul de față la președinția partidului. Preocuparea mea este, ca președinte interimar, să asigur alegeri interne transparente, mobilizatoare, cuprinzătoare, din care să ieșim întăriți. Voi candida cu siguranță la președinția organizației PNL Sibiu”, a declarat Turcan

Turcan a precizat că duminică va avea consultări cu secretarul general al partidului și cu președinții de organizații „pentru a vedea și din perspectiva celor care au condus campaniile județene ce nu a mers și ce poate fi făcut mai bine”.

„Apoi, urmează un BPN care să convoace un Consiliu Național de Coordonare, organismul statutar care convoacă convenția de alegeri. Acolo vom discuta și despre forma de alegeri, de jos în sus sau de sus în jos, acolo vom vota tot ceea ce își propune PNL în fața membrilor pentru a ieși întăriți din această confruntare internă”,  scrie Agerpres.

„Tot ceea ce avem de discutat, discutăm în interior. Sunt semnale primite pe raportul privind rezultatul alegerilor, însă țara și oamenii așteaptă decizii politice ale PNL pe care le luăm și le urmărim cu toată forța și cu tot angajamentul”, a spus Raluca Turcan.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.