Raed Arafat, secretar de stat, este criticat de medicii pe un grup online, „Alianţa Medicilor”, specializat în problemele sistemului medical.

Doctorii il acuza pe actualul secretar de stat ca  le ignoră problemele şi că nu se implică în negocierile care le vizează salariile.

„Acum vreo doi ani, unii dintre noi au ieşit în stradă pentru el, însă constat că lui nu-i pasă de colegii de breasla”, scrie unul dintre medici, potrivit obiectiv.info.

„Întrebare de 1 milion de dolari: Unde e Arafat? Şi de ce nu ia nicio poziţie vis-a-vis de tot ce se întâmplă?”, mai scrie altul.

„Arafat nu a ţinut niciodată cu medicii din România…El îşi vede de interesele lui şi ale Fundaţiei pe care o conduce… nu uitaţi că o mare parte a defăimării corpului medical românesc îi aparţine… el este Zeul Roşu pentru cei necăjiţi care adoră spectacolul!”, adaugă medicul Alina Verzea.

Unii dintre colegii doctori chiar îl ironizează pe secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

„Arafat tot caută planorul căzut de aproape două săptămâni”, scriu medicii pe grupul online.

Doctorii spun că Raed Arafat că îşi face reclamă la Serviciul pe care l-a înfiinţat, SMURD, şi că este milionar în euro.

Mai mult, unii dintre foştii colegi de breaslă îl acuză pe Raed Arafat că ar fi afiliat politic.

„Arafat este de mult vândut PSD-ului, este un personaj ciudat, eu am fost colegă cu el până în anul 3 la Cluj, când a rămas repetent din cauza morfopatologiei. S-a transferat apoi la Târgu-Mureş. Când a venit la Sibiu unde eu profesez am vrut să dau mâna cu el, nu-l mai văzusem din facultate şi s-a dat la o parte şi mi-a spus „acum muncim n-avem timp de prostii”. Raed Arafat este milionar în euro, a condus ani de zile fundaţia SMURD unde toţi ne-am donat impozitul anual şi el, şi câţiva în jurul lui, s-au îmbogăţit”, sustine un medic.

sursa- B1

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.