Home Actualitate Purtătorul de cuvânt al lui Ponta despre Băsescu: E matrafoxat!

Purtătorul de cuvânt al lui Ponta despre Băsescu: E matrafoxat!

by Ioana Popescu

Preşedintele Traian Băsescu este „speriat, incoerent şi matrafoxat”, a scris purtătorul de cuvânt al premierului Victor Ponta, Mirel Palada, pe o reţea de socializare, duminică, după o conferinţă de presă susţinută de şeful statului.

Ce se poate interpreta din seara asta? Simplu: Speriat, incoerent şi matrafoxat. În disperarea sa, ca un lame duck pe cale să termine sceneta, şi-a făcut curaj cu încă cincizeci de cinci sute şi a ieşit să acopere spaţiul mediatic. <Garcon! Încă un carton la domnu’, să mai citesc aici la ziariştii care nu au economişti în redacţii>. (…)

În seara asta, Preşedintele României se încurcă în asemenea hal în limbă încât concluzia e indubitabilă: îi e frică. Şi pentru a-şi învinge frica, şi pentru a încerca să acopere cu zgomot, s-a matrafoxat.

Garcon, încă un carton la domnu’. Îşi face curaj să respingă bugetul României, să blocheze o ţară întreagă.

Garcon, încă un carton la domnu’. Alcoolul dictează: După dînsul, potopul! Stai, că-l trimite şi la Curtea Constituţională. Nici n-a aşteptat să vină concluzia de la Parlament că ştie deja că se va pune contra până la capăt. Garcon, încă un buget la domnu’…”, a scris Palada pe contul de Facebook.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.