Home Actualitate PSD către Gabriel Oprea: Nu se poate lua nicio decizie fără consultarea și acordul lui Liviu Dragnea

PSD către Gabriel Oprea: Nu se poate lua nicio decizie fără consultarea și acordul lui Liviu Dragnea

by I. B.

Gabriel Oprea, șeful UNPR, a anuțat astăzi că nu mai este de acord cu codul fiscal așa cum l-au votat și vrea consultări între partide. Cum toată conudecrea PSD e plecată din țară, cu greu s-a născut un comunicat de presă semnat de Codrin Ștefănescu care îi spunea lui Oprea că Liviu Dragnea este șeful suprem și pe el nu l-a întrebat nimeni.

”UNPR, ca și ALDE, face parte din coaliția de guvernare. Reamintesc celor interesați că, în coaliție, nu se poate lua nicio decizie fără consultarea și acordul lui Liviu Dragnea, în calitate de președinte al PSD – principalul partid de guvernământ. De altfel, la ședințele coaliției participă și Victor Ponta în calitate de prim ministru din partea PSD.În concluzie, săptămâna viitoare, când vor reveni în țară atât Liviu Dragnea, președintele PSD, cât și Victor Ponta premier din partea PSD, va exista, cu siguranță, o consultare în cadrul coaliției de guvernare cu privire la toate subiectele stringente de interes public, se vor stabili prioritățile, dacă sunt sau nu necesare negocieri și cu cine trebuie negociat. Punct.”

Comunicatul PSD este semnat de Codrin Ștefănescu, cel care acum câteva zile spunea la Antena 3 că Ponta are obiceiul să demisioneze pe facebook, așa că ”am făcut o comisie să monitorizăm facebookul” pentru a vedea dacă n-a plecat premier în concediu și se poate întoarce simplu deputat.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.