Home Actualitate Protestatar: Nu asistăm la nimic altceva decât la un nou troc politic

Protestatar: Nu asistăm la nimic altceva decât la un nou troc politic

by I. B.

”Nu asistăm la nimic altceva decât la un nou troc politic”, este de părere un protestatar care consideră că noile consultări dintre șeful statului și reprezentanții partidelor sunt doar ”praf în ochi”.

Într-o intevenție telefonică în cadrul emisiunii ”Talk B1”, protestatarul Mircea Adrian Chelaru și-a exprimat dezaprobarea față de evoluțiile politice din ultimele zile.

”Nu asistăm la nimic altceva decât la un nou troc politic. Este exact mesajul pe care l-au dat de 25 de ani încoace. Se schimbă între ei pentru că sunt șantajabili. Domnul Iohannis ne-a aruncat praf în ochi. Ne aruncă acum o nouă consultare cu partidele politice. La cel fel de consultare asistăm în momentul de față? Și dumnealui, și partidele politice știu foarte bine că nu vor putea oferi decât pe cei din linia a doua, care sunt după chipul și asemănarea lor. Ei ne numesc pe noi stradă. Noi suntem cei cre le-am oferit de fiecare dată șansa să facă istorie, să fie oameni pentru popor. (…)Dacă ne batem cu cărămida în piept și ne strigăm interesul național… Care interes național? Cel prin care ne schimbăm între noi?”, a declarat protestatarul.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.