Home Politica Părți din programul guvernului Ciolacu, copy paste după cel al cabinetului Ciucă

Părți din programul guvernului Ciolacu, copy paste după cel al cabinetului Ciucă

by Ioana Popescu

Programul de Guvernare al echipei lui Marcel Ciolacu nu prea are noutăți în ceea ce privește zona de finanțe și fiscalitate. Asta pentru că s-a dat copy/paste din programul anterior, cel al Guvernului Ciucă, potrivit hotnews..

Mai mult, unele lucruri care deja s-au întâmplat, au fost introduse probabil pentru a fi mai multe pagini și a părea mai stufos.

Prezentăm câteva fragmente, dar nu tot, ca să nu vă plictisiți. Pentru asta puteți să vă uitați pe întregul Program de Guvernare al lui Ciucă (click) și să faceți singuri comparația.

„Simplificarea arhitecturii bugetului, care va fi bazat pe indicatori de performanță prin introducerea unui sistem clar de evaluare a politicilor publice, care să ofere în timp un raport calitate/preț care să conducă la optimizarea eficienței și eficacității politicilor propuse;

Sprijinirea financiară a activităților generatoare de externalizări pozitive (cercetarea, dezvoltarea, eficiența energetică);

Maximizarea coerenței între politicile de bază ale guvernului și sistemele de planificare bugetară. Se va pune accentul pe bugetarea performanței care să ofere un cadru bugetar adecvat pentru dezvoltarea planurilor strategice sectoriale;”

Integral aici.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.