Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a declarat joi la lansarea Planului Național de Redresare și Reziliență, că este convins că guvernul Orbanva fi cel care va transforma proiectele în realitate.

„Pentru ca această uriașă oportunitate să fie fructificată, România are nevoie de un guvern care să fie pragmatic, care să fie pro-dezvoltare, care să fie pro-business, care să fie pro-european și, prin tot ce a făcut chiar în pregătirea acestui PNRR și prin tot ce propune pentru executarea acestui program național, sunt convins că guvernul Orban va fi cel care va face ca toate aceste lucruri, care în momentul de față figurează ca proiecte, să devină o realitate”, a declarat primarul Capitalei.

Primarul general al Capitalei  a spus că a avut „o colaborare, directă, rapidă, profesionistă cu Guvernul României”.

„Dacă vorbesc de București, sunt foarte fericit că am avut o colaborare doar în această lună pe care am avut-o de mandat, o colaborare corectă, directă, rapidă, profesionistă cu Guvernul României. Voi fi foarte fericit și foarte deschis ca această colaborare să continue după alegerile parlamentare. Pentru ca această uriașă oportunitate să fie fructificată, România are nevoie de un guvern care să fie pragmatic, care să fie pro-dezvoltare, care să fie pro-business, care să fie pro-european și, prin tot ce a făcut chiar în pregătirea acestui PNRR și prin tot ce propune pentru executarea acestui program național, sunt convins că guvernul Orban va fi cel care va face ca toate aceste lucruri, care în momentul de față figurează ca proiecte, să devină o realitate. Din partea Bucureștiului, vă asigur de colaborarea noastră viitoare pe tot ce înseamnă lucruri bune pentru bucureșteni”, a declarat Dan.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.