Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, cenzurează rețeaua Facebook. El a ordonat scoaterea unui film de pe pagina Poliției Locale.

Un film înregistrat de camerele de supraveghere din Tulcea care arată un accident provocat de fiul unor afaceriști locali a fost șters de pe pagina de Facebook a Poliției Locale din ordinul primarului.

Imaginile postate pe facebook prezentau un accident spectaculos, dar fără urmări grave, petrecut în central oraşului Tulcea, dupa ce un tânăr cu permis de conducere de doar câteva zile a scăpat controlul maşinii şi a lovit o alta, pe o trecere de pietoni, informează ziaruldetulcea.ro. La scurt timp, imaginile au fost şterse de administratorul paginii oficiale a Poliției Locale, din ordinul primarului Constantin Hogea, după cum au anunțat reprezentanții poliției locale.

Din câte se pare, șoferul implicat în accident este fiul unor oameni de afaceri din Tulcea, implicaţi în comerţul cu amănuntul, una dintre firme figurând în monitorul oficial cu o donaţie către Partidul Democrat Liberal, partidul primarului Hogea. Mai mult, firmele părinţilor şoferului respectiv ar avea şi afaceri directe cu Primăria, precizează ziaruldetulcea.ro, preluat de sursazilei.

 

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.