Primarul comunei Măldăreşti – Vâlcea este nemulţumit de activitatea Guvernului Ponta şi nu ezită să arate public acest lucru, de câte ori are ocazia.

În opinia sa, măsurile luate au consecinţe economice şi financiare dezastruoase asupra comunităţilor locale, iar toate astea au trezit nemulţumiri în rândul mai multor primari.

„Nu este decât o distragere a atenţiei de la problemele majore, către problemele devenite importante pentru cetăţeanul de rând, este o politică proastă. Avem un guvern de o factură atât de slabă, încât nu mă aşteptam. Nu am nimic cu Băsescu, dar este înconjurat de oameni care ştiu carte, şi uite că foarte multe dintre anomaliile care zicem noi că sunt şi le ridică sunt lucruri certe, adevărate şi reale. Guvernul ăsta calca în străchini încontinuu. Investiţiile din ultimii doi ani pentru localităţile din România sunt la jumătate, faţă de cele din anii anteriori. Am curajul să spun lucrurilor pe nume, să aduc realitatea în faţă. Nu partidul ne susţine, ci noi susţinem partidul, deocamdată, noi am susţinut această alianţă, pentru că ne-am gândit că este mai bine pentru poporul român, dar s-a dezis de noi. Politica asta este falsă. Atunci când ei vin în campanie să ne susţină, vin de fapt să îşi facă propria lor campanie, nu vin să ne facă nouă imagine. Noi, toţi primăriii din România, avem imaginea făcută în localitatea în care candidăm. Să facem o experienţă la alegerile următoare: chiar dacă nu se prezintă nici un deputat, nici un preşedinte nici un prefect, vă asigur că lucrurile sunt aşa cum le pregătim noi, ca oameni. Ce ar însemna o campanie susţinută de Ion Cîlea într-o localitate unde ar ieşi un primar PDL, dacă primarul PSD nu a fost de calitate? Avem şi noi un cuvânt de spus, şi acesta este un drept pe care trebuie să mi-l dea”, a precizat dezamăgit Ionel Dragu, subliniind că ierarhia susţinerii unui partid este de jos în sus, primarul fiind legătura permanentă între comunitate şi reprezentanţii puterii.

„Noi suntem cei care ne asumăm responsabilitatea în faţa de cetăţeanului din localitate şi tot noi suntem responsabili de promisiunile pe care le facem cetăţeanului, faţă de alegerea unui candidat sau unui ales la preşedinţia Consiliului Judeţean, şi toate astea pentru că lucrurile merg de jos în sus: noi suntem cei care ducem greu, noi suntem cei care le promitem cetăţenilor şi poate am depăşit limita bunului simţ şi am zis că facem investiţii pe care, dacă le-am aduna, nu le-am putea realiza nici în zece ani. Acest lucru este adevărat, dar facem acest lucru din dorinţa de a face ceva sau din nesiguranţa de a nu şti cu ce investiţie putem începem, de aceea sunt puse pe listă mai multe promisiuni. Programele sunt atât de ambigue şi de incerte, încât nu ştii unde ai cea mai mare şansă: la drum, la canalizare, la apă la reabilitarea unei şcoli, etc.”, afirmă primarul din Măldăreşti.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.