Home Actualitate Prima filială județeană PNL care anunță că rămâne alături de Ludovic Orban

Prima filială județeană PNL care anunță că rămâne alături de Ludovic Orban

by MIR

Liberalii încep să reacționeze după atacul din ultimele zile venit din partea lui Rareș Bogdan și Robert Sigartău. Unul dintre aceștia este liderul PNL Teleorman, Costel Barbu, care a transmis, marți, că organizația județeană îl sprijină pe Ludovic Orban. Acesta face apel la solidaritate și unitate. Barbu spune că rămân alături de Ludovi Orban care și-a asumat guvernarea într-o perioadî dificilă pentru România, când țara se confrunta cu o pandemie inimaginabilă.

„Principalul obiectiv al PNL este să asigure, prin majoritatea pe care o are în coaliția de dreapta, o guvernare responsabilă, profesionistă și aplicată pe nevoile reale ale României și economiei naționale.

Ludovic Orban rămâne Prim Ministrul care, în cea mai neagră și tensionată perioadă din istoria postdecembristă a României, și-a asumat responsabilitatea de a guverna o țară care se confrunta cu o pandemie inimaginabilă, ce a pus la grea încercare atât populația cât și mediul de afaceri, reușind împreună cu echipa sa performanțe remarcabile, atât în domeniul sănătății cât și economic.

Ludovic Orban este președintele ales de Congres, care a preluat, în 2017 un PNL aflat în opoziție și l-a dus, în 2020, după o muncă incredibilă, înlăturând obstacol după obstacol, la guvernare, asigurându-i un mandat de 4 ani în care să-și consolideze poziția și să arate, prin aceeași eleganță și maturitate din ultimii 4 ani, că este partidul care poate onora încrederea pe care i-au dat-o românii în decembrie 2020. Este obligația noastră, a tuturor liberalilor, să continuăm, alături de președintele PNL, Ludovic Orban, susținîndu-l cu toată hotărârea, proiectul liberal de reformare și modernizare a României.

Alături de Ludovic Orban, am simțit intensitatea fiecărei zile în care am mai câștigat o luptă cu boala ce acapara România, în care am ajutat antreprenorii să își salveze afacerile, în care am adus, prin proiectele deblocate, o rază de speranță în viața românilor și le-am redat încrederea în politica liberală.

Dragi colegi, dragi prieteni,

Filiala PNL Teleorman rămâne aproape de Ludovic Orban, cel care a dus partidul acolo unde îi este locul, la guvernare, și suntem loiali Partidului Național Liberal.

Orice neînțelegere se poate rezolva prin dialog, prin comunicare sinceră, în interiorul partidului.

Trăim vremuri grele, în care avem nevoie de unitate și de solidaritate!”, a transmis liderul PNL Teleorman, Costel Barbu.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.