Home international Președintele Moldovei, Maia Sandu, suprinsă la piață, unde îți face singură cumpărăturile, fără bodiguarzi

Președintele Moldovei, Maia Sandu, suprinsă la piață, unde îți face singură cumpărăturile, fără bodiguarzi

by George Avram

Maia Sandu a fost surprinsa din nou intr-o postura mai putin obisnuita pentru un presedinte de tara. Ea a fost vazuta cumparand personal rosii de la o piata din Chisinau. Uimiti, mai multi oameni aflati in preajma au dorit sa se pozeze cu presedintele.

„Simplitate si modestie! Maia Sandu, la cumparaturi in piata!”, este unul dintre multele comentarii care circula pe retelele de socializare in legatura cu aceste fotografii.

Recent, presedintele Republicii Moldova a zburat spre Austria cu un avion obisnuit, calatorind la clasa economic. Moldovenii aflati in avion au fost surprinsi sa o vada „cu un bagaj mic si atat de modesta”.

„Am avut ieri marea onoare sa o intalnim pe presedinta noastra intr-un loc mai putin asteptat, avionul Chisinau-Viena, econom class. Singurica, cu un bagaj mic si atat de modesta”, a scris un moldovean pe Facebook, citat de deschide.md.

Purtatorul de cuvant al Presedintiei Moldovei, Sorina Stefirta a confirmat informatia prezentata de internaut. Ea a declarat ca nu poate oferi mai multe detalii despre deplasarea respectiva: „Este o scurta vizita privata”.

Stire preluata de la stireazilei.com

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.