Preşedintele Traian Băsescu recidivează. Nici nu se mai ştie a câta oară.Îngrijorător este faptul că deja unii români s-au obişnuit cu stilul „ce-i în guşă şi-n căpuşă al lui Traian Băsescu”, ca şi când ar fi un cetăţean obişnuit la bodega din colţul străzii, şi nu primul om în stat.

Astăzi, Traian Băsescu, aflat în vizită la sinistraţi, a declarat că „ticăloşii care au cumpărat voturi păcălindu-i pe pensionari că le pot dubla pensiiile acum ţipă. Şi dintre oamenii politici, şi din presă”.

De la începutul mandatului, lui Traian nu i-a trecut prin cap nici o secundă că el slujeşte acest popor. Aproape în fiecare zi se poartă ca şi când ar fi invers.

Zilele trecute l-a certat ( se pare că i-a dat şi un dos de palmă) pe un avocat, pentru ca nu l-a votat a doua oară: „să-ţi fie ruşine că nu m-ai votat”, i-a strigat preşedintele.

Acelaşi lucru l-a strigat şi câtorva oameni de afaceri “ „să-ţi fie ruşine Dinu Patriciu!”, ” să-ţi fie ruşine, Nicolae!”

Tot în această vară, a făcut-o mincinoasă pe o sinistrată, profesoară de meserie, şi leneş pe un alt om rămas fără casă.

În orice altă ţară, opinia publică ar fi reacţionat de la prima ieşire a preşedintelui, pentru ca a doua oară să nu se mai întâmple.

Ce se petrece însă cu românii? De ce permit să fie jigniţi şi umiliţi? De ce există atât de puţine campanii împotriva modului de a se purta al preşedintelui, lipsit de respect faţă de cetăţenii acestei ţări?(Platforma online spunesitu.ro a strâns 500 de semnături pe manifestul Ne este ruşine)

Traian Băsescu se poartă ca şi când cetăţenii sunt de vină pentru că România a devenit ţară de mâna a doua.Ca şi când cetăţenii ar fi condus această ţară, ar fi luat contracte de miliarde de euro, ar fi făcut legea.

Traian Băsescu nu se poartă cu umilinţă, respect şi responsabilitate pentru că a avut şi are, frâiele acestei ţări. Se poartă cu obrăznicie, lipsă de respect faţă de aceşti oameni…..Să-ţi fie ruşine, Traian Băsescu!

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.