Home Politica Premierul Ludovic Orban: „De un an, tot ce vrea să facă bun Guvernul e sabotat de majoritatea PSD din Parlament”

Premierul Ludovic Orban: „De un an, tot ce vrea să facă bun Guvernul e sabotat de majoritatea PSD din Parlament”

by George Avram

Primul ministru Ludovic Orban a declarat joi, la lansarea sediului de campanie pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, că aproape tot ce a vrut să facă bun guvernul a fost sabotat în Parlament de către PSD. Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan i-a înmânat cheile fostului sediu de campanie, de la magazinul București, pe care l-a predat liberalilor.

„Domnule primar general, vă mulțumesc că ne-ați ajutat să asigurăm continuitatea în acest sediu care poate fi considerat un simbol al noului București. Ne-am asigurat alături de dumneavoastră să punem în practică, domnule primar, un prgram ambițios, spectaculos, temerar pentru a transforma Bucureștiul într-o capitală europeană de care să fim mândri, într-un centru în care viața oamenilor să se desfășoare în cele mai bune condiții, într-o capitală economică regională. Vă mulțumesc pentru cheia simbolică pe care ne-ați predat-o .Vă garantez cu acest prilej că tot ce ați promis în campanie bucureștenilor și noi ne-am angajat împreună cu dumneavoastră să realizăm se va realiza. Aveți în guvern un partener serios, loial care este gata sa puna în practică toate proiectele pentru binele bucureștenilor.(…)

De un an de zile aproape tot ce vrea să facă bun Guvernul este sabotat, întârziat, modificat, denaturat de o majoritate PSD din Parlament care își bate joc de România și care reprezintă cel mai mare inamic al României”, a declarat premierul.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.