Home Politica Premierul Dacian Cioloș, vizită la New York/Principalele organizații evreiești din SUA și întâlniri cu reprezentanți ONU, printre întâlniri

Premierul Dacian Cioloș, vizită la New York/Principalele organizații evreiești din SUA și întâlniri cu reprezentanți ONU, printre întâlniri

by S. Z.

Premierul Dacian Cioloș pleacă luni după amiază la New York, unde va participa la cea de-a 71-a Sesiune a Adunării Generale a ONU.

Cioloș va participa marți la recepția de bun venit oferită de secretarul general ONU, Ban Ki-moon, în onoarea șefilor de delegație, apoi la o serie de întâlniri bilaterale, în marja participării la ONU.

Astfel, Cioloș va avea întrevederi cu secretarul general ONU, cu președintele Egiptului, Abdel Al-Sisi, cu președintele Finlandei, Sauli Niinisto, și cu directorul executiv al UNEP, Erik Solheim.

Miercuri, șeful Guvernului român se va întâlni cu reprezentanții principalelor organizații evreiești din SUA, dar și cu președintele Palestinei, Mahmoud Abbas, și cu președintele Adunării Generale a ONU, Peter Thompson. La finalul zilei, Cioloș se va întâlni cu comunitatea românească.

Premierul Dacian Cioloș mai are programate întrevederi cu secretarul general al FAO, cu omologul său pakistanez, Nawaz Sharif, și un dejun cu investitori americani în România, joi.

Sursa- agerpres

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.