Home Actualitate Premierul Cioloș: Arafat mi-a spus că a aflat abia marți seară că ISU București ȘTIA de Colectiv

Premierul Cioloș: Arafat mi-a spus că a aflat abia marți seară că ISU București ȘTIA de Colectiv

by George Avram

Premierul Cioloș a declarat că secretarul de stat Raed Arafat i-a spus că a aflat abia marți seară că ISU București cunoștea situația de la Colectiv, dar nu a luat nicio măsură.

” Domnul Arafat mi-a spus că a aflat abia ieri seară că ISU București era informat de problemele la Colectiv. ISU doar a adăugat o hârtie la partea de birocrație, a trimis o hârtie celor de la Colectiv în care le-a spus ce să facă, fără a verifica pe teren. Sunt convins că nu e o situație singulară.

Rog să confirmați că au fost demiși și că nu mai au ce căuta în ISU București. Vreau să mă asigur că conducerea e demisă și că nu se mai pot întoarce”, a spus premierul Cioloș.

Ministrul de Interne a declarat și el că Arafat a aflat abia marți seară că ISU era informat de ce s-a întâmplat la club.

”Într-adevăr, Arafat a luat la cunoștință aseară că de la finele lunii septembrie o societate comercială care organiza manifestări în club a informat IGSU și conducerea ISU București. Când am avut informația i-am cerut lui Arafat ca situația să fie înaintată urgent la DNA pentru a fi valorificată în dosarul penal al cauzei. Întreaga conducere de la ISU București Ilfov a fost pusă la dispoziție, urmând să împuternicim azi pe altcineva pentru a asigura conducerea. Am dat drumul la evaluare de sistem pentru a vedea ce măsuri trebuie luate. Toate sponsorizările vor fi publicate pe site-uri pentru transparență. Cei de la intervenții își fac datoria în mare parte”, a spus Tobă.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.