26515

Harvard e o scoala buna, e un inceput, nici pantofii animal print nu-s chiar de lepadat, insa pentru a fi un bun ministru de Finante e nevoie de mai mult. Nu mult mai mult, e drept, dar exista niste reguli de baza ale finantelor romanesti pe care daca le incalci n-ai cum sa mai ridici privirea din pamant de rusine. Pur si simplu, nu mai poti sa revendici postul de finantist sef al tarii cand tu iti lasi geanta pe podea, sfidand principiile elementare ale bunului gospodar.

Geanta pusa jos, chiar si-n Palatul Cotroceni, aduce paguba, sperie banii, doamna Petrescu. Nu v-au invatat asta la Harvard?

 

loading...

25 COMENTARII

 1. Si mai jenant cred ca este ca o persoana care se crede ziarist sa semneze doar cu initiale, nedorind sa-si asume cele spuse in articol. E plina tara de ziaristi anonimi care se pricep la toate, si care exceleaza in special la sport, fiind adevarati maestri la „curling”…

  • Anonim sau nu, are dreptate. Ca ministru sa te prezinti asa imbracat si aranjat.. Nici la un interviu cu un simplu angajator nu te prezinti in halul acesta. Nu mai spun de documentarea doamnei in ceea ce priveste tema dezbatuta care o privea direct, totul a lasat de dorit.

  • Si mai jenant e sa te dai mare rafinat, si sa ii pui tu la punct pe altii ca nu se semneaza cu numele intreg, cand chiar tu te semnezi doar cu prenumele. Tu esti al mai maestru in „curling”.

 2. Cei de la Expres Magazin sa va fie rusine daca va credeti un ziar de afaceri si voi veniti aici cu superstitii. Sunteti chiar asa de „salbateci” mintal de amestecati supertitiile care le cred toti incultii cu afacerile lumii moderne? Este asa de important cu ce se incalta sau unde lasa geanta? Trebuia sa o tina in brate sau sa o puna pe masa? Nu mai aveti subiecte si va uitati cu ce se incalta orice persoana? Asta se numeste incompetenta. Rusine sa va fie.

  • Este un lucru care tine de bun simt si respect. Asa cum nici Basescu nu se afiseaza niciodata la o asemenea intalnire in camasa cu maneca scurta si cravata. Pana la urma nu esti la cafenea in Centrul Vechi, esti in fata unui presedinte al unei tari care, hai sa nu o mai dam pe ocolite, ti-a demonstrat ca esti foarte prost pregatita pe meseria ta. Si oare doar mie mi se pare ciudat ca aceasta distinsa doamna a ajuns pe postul de ministru la 33 de ani?
   Si nu zic, o fi terminat la Harvard recent, dar asta nu este o scuza sa nu stii ce s-a intamplat in Romania dpdv economic macar in ultimii 10 ani. ESTE INADMISIBIL! PUNCT!

   • numa’ Nutzi are voie sã vinã îmbrãcatã cum o vrea ea la întâlnirea cu sefu’. Ãlelalte trebuie sã vinã în genunchi în pânzã de sac

 3. Asta e o rubrica de pamflet, idiotilor… Vio si Cornel, daca nu sunteti postaci PSD, n-aveti nicio scuza pentru comentariile astea de retardati. Doar daca nu suferiti de vreo afectiunea psihica netratabila :))

  • Nu vorbeam de culoarea politica. Citeste mai bine, daca te rezumi numai la a jigni, halal vocabular folosesti. De fapt ceea ce ai scris te reprezinta. mintea ta se rezuma la ceea ce ai scris. Te gandesti la numai la ceea ce ai scirs baiatule, halal viata ai.

 4. cred ca mai jenant e sa apari la nunti langa o droaie de maimute nespalate si sa le mai botezi si puradeii. evident, totul, fara legaturi financiare cu bataie lunga…

 5. Ce m-a impresionat in mod deosebit la aceasta intilnire ese ste superioritatea valorica a Scolii de Marina romanesti si cum bate aceasta Harvardul la stiinte economice . Deasemeni cum se face bugetul Romaniei de catre un marinar multilateral -dezvoltat si cu tupeu ca recunoaste ca de fapt nu intelege nimic. Daca penibilul ar durea s-ar auzi tot un vaiet la Cotroceni.

 6. Ce m-a impresionat in mod deosebit la aceasta intilnire este superioritatea valorica a Scolii de Marina romanesti si cum bate aceasta Harvardul la stiinte economice . Deasemeni cum se face bugetul Romaniei de catre un marinar multilateral -dezvoltat si cu tupeu care recunoaste ca de fapt nu intelege nimic. Daca penibilul ar durea s-ar auzi tot un vaiet la Cotroceni.

 7. Discutiile la acest nivel (cel al institutiilor statului)trebuie purtate cu argumente ,indiferent cine sunt „alesii” . Totul a fost jalnic. Rusine sa le fie
  pentru ceea ce fac si pentru felul cum ne reprezinta

 8. Angela Merkel nu se imbraca ca Elena Udrea dar, nu-i asa? ce diferenta…. Un Harvard nu este Institutul de Marina unde te invata de toate, de la cum sa dai in gat la securitate, cum sa dai foc unui port si apoi s-o tunzi rapid d`acolo, cum sa fraieresti un neam, intai cu o flota si apoi cu o tara. Un Harvard este un Harvard. Si apoi sa iei in caruta pe cineva care a terminat Harvardul spunand ca tu ai vazut pe cineva asemanator, sau ca il cunosti, e misto d`ala de ghiolban.

  • Ruxandro .. esti tare toanta, taica, daca nici macar atata lucru n-ai invatat in viata asta si anume ca poseta nu se aseaza pe jos, niciodata, decat daca esti o toapa. De restul… ca de poseta !

 9. Nu va mai mancati beregatile intre voi !!! Politica e o vrajala pt. prositi .BOGATII sunt infratiti intre ei,INDIFERENT din ce clase sau categorii sociale sau profesionale fac parte.Separatia este doar pe doua categorii: SARACI SI BOGATI. Lupta nu e politica. Politica e doar un balci de acoperire a exploatarii celor multi si a vanzarii tarii bucata cu bucata.Si pt. iluzia ca exista democratie. NU !!! LUPTA ESTE ECONOMICA : MAFIA contra CETATENILOR !!! TOATE PARTIDELE sunt doar bratul MAFIEI ! Politica este doar dezbinare.Lupta nu e politica ! Politica nu a facut si nu va face NICIODATA,NIMIC BUN !!! LUPTA E ECONOMICA : MAFIA versus POPULATIE !!! „”STATUL MAFIOT: cum ajung infractorii la vârful puterii.””
  Poliţia, procurorii şi judecătorii din întreaga lume se confruntă cu o nouă ameninţare, mai gravă decât înmulţirea infractorilor sau lipsade resurse: mafia de stat. Pe de-o parte,infractorii au patruns în instituţiile de stat la un nivel fără precedent, iar pe de altă parte mulţi înalţi funcţionari publici au preluat operaţiunile ilegale ale mafiei locale, în loc să lupte pentru eradicarea bandelor puternice.În prezent, poziţiile de conducere din cele mai profitabile întreprinderi ilegale nu mai sunt ocupate doar de infractori profesionişti, ci şi de înalţi funcţionari guvernamentali, legiuitori,şefi ai agenţiilor de spionaj, conducători de departamente de poliţie, ofiţeri militari şi, în unelecazuri extreme, chiar şefi de stat sau membri ai familiilor acestora, arată un studiu al Institutului Carnegie pentru Pace Internaţională.Această fuziune a guvernelor cu grupurile criminale este diferită de modul în care autorităţile şi mafia au colaborat în trecut. De-a lungul timpului, guvernele şi agenţiile de spionaj, inclusiv cele din ţările demo cratice, au infiltrat de multe ori infractori pentru a face contrabandă cuarme cu insurgenţii aliaţi din alte ţări sau chiar pentru a ucide duşmani din străinătate (încercarea CIA de a colabora cu figuri importante din mafia americană pentru asasinarea luiFidel Castro în 1960 este probabil cel mai bun exemplu) .Dar, spre deosebire de statelele normale, statele mafiote nu se bazează doar ocazional pegrupurile criminale pentru a îndeplini anumite obiective de politică externă. Într-un stat mafiot, înalţi funcţionari de stat au devenit, de fapt, jucători importanţi, dacă nu liderii întreprinderilor ilegale şi, prin urmare, apărarea şi promovarea intereselor acestor întreprinderi au devenit priorităţi oficiale.
  Statul mafiot reprezintă o structură parazitară, infiltrată în cadrul unui stat de drept, pecare-l subminează pînă la anihilare.
  Statul mafiot se hrăneşte din informaţiile şi energiile statului de drept, pe care le deturnează prin intermediul reprezentanţilor săi, infiltraţi în structurile de conducere şi decizie ale statuluide drept.Statul mafiot îşi bazează existenţa atât pe manipularea mediatică a populaţiei, cât şi pe teama infiltrată în rândul celor care i-au sesizat existenţa şi puterea de influenţă.Statul mafiot impune o dublă conducere şi coordonare a statului de drept, respectiv:
  – una oficială
  ;- alta subversivă.
  Statul mafiot se organizează, treptat, la nivelul tuturor structurilor componente carealcătuiesc structura statului de drept.Statul mafiot se manifestă prin:
  – instaurarea şi proliferarea corupţiei;
  – instalarea şi proliferarea traficului de influenta până la nivelul la care ajunge să sufoce efectiv funcţionarea normală şi firească a statului de drept.Statul mafiot se dezvoltă şi se extinde pe măsură ce reprezentanţii săi pătrund şi acced în conducerea:
  – instituţiilor de conducere a statului de drept;
  – instituţiilor publice ale statului de drept;
  – partidelor politice;- organizaţiilor civice;
  – altor instituţii şi organizaţii în care se pot manifesta eficient în favoarea expansiunii şiîntăririi statului mafiot.Statul mafiot, la o anumită stare de dezvoltare şi expansiune, ajunge să colaboreze conspirat şi subversiv cu alte state mafiote sau organizaţii internaţionale subversive de tip mafiot sau masonic. Statele mafiote ajung să se organizeze, la nivel internaţional, în reţele internaţionale mafiote,pentru a-şi proteja reciproc interesele, pe căi specifice, în cazul în care unul din statele mafiote asociate ajunge în pericol de a-i fi diminuată puterea sau chiar de a fi anihilat.Statul mafiot nu poate fi combătut eficient şi nici anihilat, decât de statul naţional, în care întreaga naţiune este conştientizată asupra:
  – rolului nefast şi subversiv al statului mafiot;
  – rolului nefast şi subversiv al reţelelor internaţionale mafiote şi masonice;
  – tendinţei de manipulare mediatică, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, practicate pentru a disimula scopurile nefaste şi subversive urmărite de statul mafiot, precum şi de reţelele internaţionale mafiote şi masonice;
  – tendinţei de acaparare a patrimoniului public şi a proprietăţii de stat;
  – importanţei eliminării reprezentanţilor reţelelor interne şi internaţionale mafiote şi masonice,din toate funcţiile publice, şi, mai ales, din cele de conducere şi decizie ale statului de drept;
  – importanţei recuperării fondurilor şi bunurilor deturnate, precum şi a celor jefuite din patrimoniul public şi din proprietatea de stat;
  – necesităţii scoaterii în afara legii a tuturor organizaţiilor şi asociaţiilor nelegal constituite saua celor legal constituite, dar care maschează, printr-o aparenţă de circumstanţă,funcţionarea unor reţele mafiote sau masonice, interne sau internaţionale;- necesităţii investigării corespunzătoare a activităţii tuturor organizaţiilor şi asociaţiilor în componenţa cărora şi, mai ales, la nivel de conducere, au fost identificaţi reprezentanţi sau factori de influenţă ai reţelelor mafiote sau masonice, interne sau internaţionale;- necesităţii înfiinţării unei puteri informative, de stat, precum şi a unei puteri garante, de stat, ale căror conducători să fie aleşi direct de către popor şi care să sigure:
  – informarea corectă şi deplină a poporului;
  – funcţionarea corespunzătoare a puterilor de stat, în conformitate cu prevederile Constituţieişi a celorlalte legi ale statului de drept.

 10. ce rahaturi de comentarii..sa moara veta…ce mai conteaza cum e imbracat ,fardata etc..important este sa rezolve ceva ma fratilor,,chestiile astea se duc ca mizeria de pe rufele murdare dar ce s-a vorbit ramine

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.