Home Actualitate Ponta se ia de Iohannis: „Copiii, nu casele, rămân după noi”. Câte case au Victor Ponta și Daciana Sârbu

Ponta se ia de Iohannis: „Copiii, nu casele, rămân după noi”. Câte case au Victor Ponta și Daciana Sârbu

by Ioana Popescu

Premierul Ponta a declarat că nu casele sunt cea mai importantă investiţie pe care trebuie să o facă un om în viaţă, ci copiii, care sunt „singurul lucru care rămâne după noi pe lume”.
„Cât timp voi fi nu doar prim-ministru, cât timp voi fi părinte, cred că cea mai importantă investiţie pe care trebuie să o facă un om în viaţă sunt copiii, nu cred că sunt casele. Cred că sunt copiii cea mai importantă investiţie şi e singurul lucru care rămâne după noi pe lume”, a declarat Victor Ponta.

Ponta a distribuit, vineri, la Alexandria cheile unor microbuze şcolare mai multor primari din Teleorman.

Aparent declarația are legătură cu microbuzele, însă surse din staful de campanie a lui Ponta susțin că se vor mai auzi astfel de replici în campania electorală, după ce Iohannis, candidatul PNL-PDL , a declarat că nu are copiii, de aceea a investit în case.

Potrivit declarației de avere a lui Ponta, acesta are douaă case, alte două în care erau cabinetele sale de avocatură au dispărut din acte.

Problema este că soția sa, Daciana Sârbu, se pare că are alte cădiri înafară de cele trecute de soțul ei în declarația de avere.

Potrivit site-ului pagina europeană, Daciana Sârbu, soția premierului Victor Ponta, aflată pe locul şapte pe lista Alianţei PSD-UNPR-PC pentru euroalegeri, a trecut în declaraţia de avere un teren forestier în Dâmboviţa şi unul intravilan în Prahova de peste 5.000 mp fiecare, un apartament în Bucureşti şi două case de vacanţă în Prahova, dintre care un achiziţionată mai recent, în 2010, de 200 mp. Ea mai deţine un autoturism Land Rover achiziţionat în 2011 în leasing şi şapte conturi bancare, dintre care unul din 2014 de 50.000 euro, unul din 2009 de 74.973 euro şi unul din 2010 de 95.440 euro. Daciana Sârbu a donat 50.000 euro către Mariana Sârbu şi are o datorie la BCR Leasing IFN SA contractată în 2013 şi scadentă în 2014 de 34.500 euro. Informația a fost publicată în acst an, în timpul campaniei elctorale.

 

You may also like

3 comments

mihaela 30 august 2014 - 15:10

Ponto, sa stii un lucru: Klaus Iohannis nu are copii pentru ca nevasta sa Carmen nu poate sa faca copii. Nu e fertila. Klaus insa nu a parasit-o, ci a iubit-o in continuare chiar si asa. Bravo lui! E un gentleman! Nu sunt multi barbati care au atat loialitate si respect cu de nevestele lor.

Tu, in schimb, ti-ai parasit nevasta gravida in luna a 7-a pentru a te cupla cu fata sefului. Prin divortul tau, copii tai au fost privati de sansa de a trai intr-o familie normala si vor suferi toata copilaria lor din cauza asta, asa cum sufera toti copiii din familii destramate.

Da, Klaus Iohannis nu are copiii. Insa el in mandatul sau de primar a adus investitori si a creat locuri de munca. Atfel, multi parinti au gasit un loc de munca in orasul lor si nu au fost nevoiti sa-si caute de lucru in strainatate departe de familie si copii. Copiii aceia sunt mai fericiti decat copiii tai!

Si inca ceva:nu ii spune omului ce sa faca cu banii lui. Nici el nu iti spune tie ce sa faci cu banii tai

Reply
zelea 31 august 2014 - 11:12

Cat de mizerabil poti sa fii, ca sa ai tupeul sa candidezi la presedentia Romaniei si sa-ti faci campanie electorala pe speculatii de acest fel, lovindu-ti contra-candidatul intr-o maniera atat de josnica, invinuindu-l ca nu are copii. Acest mod ordinar de a manipula nu este cu nimic mai presus de atitudinea si lovitura data de Basescu in 2009 lui Crin Antonescu cand s-a referit la fosta lui sotie (decedata). Intre Basescu si Ponta nu este nicio deiferenta de caracter sau atitudine. Amandoi sunt josnici, mint cu nerusinare si manipuleaza grosier si mizerabil. Astia intr-o tara normala, ar starni oprobiu public, ar fi pusi la stalpul infamiei si inlaturati din competitii; la noi, sunt lasati sa candideze la cea mai inalta functie in stat si prin hotie ajung chiar sa castige. De aceea tara aceasta nu-si va castiga niciodata respectul de sine si nici nu-si va reveni d.p.d.v. economic; adevaratii oameni de stat sunt inlaturati iar gunoaiele isi fac mendrele cum vor.

Reply
Stefanescu Eleonora 1 septembrie 2014 - 21:25

Dupa Ponta vaor ramane Cianurile RMGC , solul si panza freatica otravite prin fracturare hidraulica . Ponta si Basescu au grija de odraslele lor dar nu le pasa de copii romanilor .

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.