Home Actualitate Ponta, Negoiță și Zgonea ar putea reveni în PSD

Ponta, Negoiță și Zgonea ar putea reveni în PSD

by S. C.

Marcel Ciolacu ar vrea să anuleze excluderile din perioada Dragnea, potrivit unor surse politice citate de Antena 3.

Victor Ponta, Robert Negoiță şi Valeriu Zgonea ar putea reveni în PSD.

„Sunt mulţi cei care s-au întors. Exemplul cel mai puternic este fostul premier Mihai Tudose. Dacă au vrut să se întoarcă, nu i-a împiedicat nimeni. Este greu să te dea afară din partid. Practic, toţi care au vrut să plece au plecat, nu că au fost daţi afară. La Robert Negoiță, ar fi o mare problemă cu doamna Gabriela Firea. Au existat acuzaţii vizavi de rezultatul alegerilor de anul trecut – că, dacă Robert Negoiță nu ar fi făcut alt partid, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat – el fiind un primar excelent. A fost şi reales şi înţeleg că are mari probleme cu Consiliul care îi blochează investiţiile.

În privinţa domnului Victor Ponta… Este foarte vizibil, el va comunica în permanenţă. Venirea sa înapoi în PSD ar putea deranja mai mulţi lideri şi, în principal, probabil, pe Mihai Tudose, cel care este europarlamentar la Bruxelles, fiindcă nu s-a dus Victor Ponta acolo, după alegerile europarlamentare din 2019.

Valeriu Zgonea ştiam că are nişte probleme cu justiţia. Sper foarte mult că şi le-a rezolvat, că erau nişte aberaţii şi în cazul domniei sale. Asta ca să vorbim despre cele trei personalități.

Problema e în PSD sau opoziţia din interiorul PSD. Problema nu este că oamenii ăştia nu ar dori să se întoarcă”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.