Home Actualitate Ponta: „Liviu ştie din prima zi că are mandatul meu de premier pe masă. Ca să vină un guvern al altcuiva, este o trădare”

Ponta: „Liviu ştie din prima zi că are mandatul meu de premier pe masă. Ca să vină un guvern al altcuiva, este o trădare”

by S. Z.

PSD își  alege în cadrul Congresului extraordinar, vicepreședinții și președintele executiv  și îl validează pe Liviu Dragnea în funcția de președinte, după ce, la scrutinul intern organizat în urmă cu o săptămână, acesta a obținut 97% din voturi.

Victor Ponta a declarat  că nu a demisionat de la Palatul Victoria pentru că ar fi „o trădare să vină un guvern al altcuiva”. „Liviu ştie din prima zi că are mandatul meu pe masă”, a susţinut premierul în faţa celor aproape 4.000 de pesedişti care participă la Congresul partidului

„Nu vreau să las pe nimeni supărat. Aşa cum m-aţi sprijinit, vă voi sprijini şi eu. Nu mi-a trecut prin cap că voi concura vreodată cu Adrian Năstase pentru cel mai bun guvern pe care l-a avut România.”Nu mai avem opoziţie în România. Ei aşteaptă să-i aducă la guvernare altcineva, nu oamenii, DNA, PPE, nu stiu… Nu credeam să spun asta în 2015. Politic avem un singur adversar: tot pe Traian Băsescu. Are capacitatea să se lupte cu noi.Toate deciziile bune şi toate deciziile greşite le-am luat împreună cu Liviu. Vorbeam pe hol cu prietenul Oprişan, 5 ani de dictatură Ponta. El spune: Aoleo, să vedem ce vine. Liviu ştie din prima zi că are mandatul meu pe masă”

You may also like

1 comment

Je suis care e! 19 octombrie 2015 - 13:57

a mai spus o minciunica:)

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.