Home Politica Ponta îl amenință pe Dragnea cu excluderea din PSD. Ce poate Tăriceanu, nu poate Dragnea

Ponta îl amenință pe Dragnea cu excluderea din PSD. Ce poate Tăriceanu, nu poate Dragnea

by O.S.

Președintele PSD Victor Ponta îl amenință direct pe Liviu Dragnea cu excluderea din PSD dacă, până la alegeri, se ocupă să preia postul de prim ministru, în locul său.

Ponta îl atenționează public pe adversarul lui din PSD, așa cum susțin unele surse din cadrul social democraților c-ar fi, că nu va ezita să-l excludă din partid, deși a criticat aceleași măsuri la liberali, ba mai mult i-a și încurajat în acest sens. Călin Popescu Tăriceanu a găsit imediat alinare la PSD după ce a făcut scandal în partid.

Desigur, Ponta completează amenințarea spunând că nu va fi cazul deoarece Dragnea este un politician inteligent şi ştie că trebuie unitate. Sigur, la PNL nu trebuia unitate, acolo trebuia spart partidul și orice încercare a lui Crin Antonescu de a face ordine în PNL era taxată ca fiind o  măsură dictatorială.

„Nu discută nimeni despre pielea ursului din pădure. Până pe 16 noiembrie, dacă e vreunul care vrea să fie preşedinte PSD, prim-ministru, îl dăm afară. Simplu, îl dăm afară, că înseamnă că nu e cu noi (…) Dacă Liviu Dragnea acţionează în loc să mă ajute în campanie – şi el e şeful de campanie, şi mă va ajuta – şi se ocupă să fie prim-ministru, da, dar nu va fi cazul, pentru că Liviu Dragnea este un personaj politic extrem de inteligent şi de pragmatic şi ştie foarte bine, că a fost alături de mine din 2010, că, atât timp cât am fost uniţi noi doi, am câştigat tot”, a declarat Ponta.

You may also like

1 comment

toni53 4 iulie 2014 - 08:49

azi maine il scoate si pe ………socru din casa

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.