Premierul Victor Ponta face glume pe facebook mai ceva ca-n curtea liceului. El a scris pe pagina sa de Facebook, după meciul Barcelona-Sevilla,  că vedeta Messi, autor a două goluri în meciul de marţi de la Tbilisi nu l-a băgat în seamă la primirea trofeului.

„Recunosc!!! Messi m-a ignorat! O să îmi ceară Dna Gorghiu demisia!!!”, a scris Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a fost, marţi seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei dintre Barcelona şi Sevilla, iar înainte de meci, premierul a participat la o cină oficială organizată de omologul său din Georgia, dar şi la o degustare de vinuri. Cu doar o zi înainte, el s-a întors dintr-o vacanță la Miami.

loading...

4 COMENTARII

  1. O fi fost sub influența băuturilor alcoolice când a postat asta.Dar ca să nu fiu rău,Ponta e mai rafinat spre deosebire de idolul său,Băsescu Trian.El nu merge la Golden Bliț unde se face politica și dosarele,el merge să deguste vinuri în crame.Să se obișnuiască cu răcoarea unei celule garantată de Băsescu și Koveși,oameni repuși în funcții de dânsul .Miaaauuu!

    • Fãnele ,tu n-ai fãcut nici o ieșire prin periul sovietic? Atunci fã bine și dute și ai sã vezi cã ,degustare de vinuri o faci la orice hotel care își respectã clienții și tradiția
      (Degustarea este imclusã în prețul excursiei și uneori sunt mai multe dacã vei fi cazat în mai multe republici.Așa cã Ponta trebuia sã-l respecte pe premierul Georgiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.