Partenerii americani ai României şi liderii europeni nu ştiu cine este Klaus Iohannis, a susținut premierul Victor Ponta la România TV joi seara.

Oficialii SUA, afirmă Ponta, au cunoştinţă doar de el, cu care au lucrat foarte bine doi ani şi jumătate ca prim-ministru, şi de preşedintele Traian Băsescu, care îşi încheie mandatul.

Întrebat la România TV dacă a discutat în SUA espre campania electorală din România, Ponta a răspuns :”Categoric, Statele Unite doresc stabilitate şi predictibilitate în relaţia cu România. Au lucrat cu mine ca prim-ministru doi ani şi jumătate foarte bine şi ştiu acest lucru”.

„Dacă cineva din alţi candidaţi crede că vii la ONU ca să faci poze, atunci poate să îşi facă poze la Madame Tussaud sau cu Mickey Mouse (…) Nu m-a întrebat nimeni nici în America, nici la întâlnirea cu membrii Uniunii Europene despre Iohannis, pentru că nu ştiu cine este Iohannis. Nu m-a întrebat nici premierul ucrainean, nici premierul Moldovei, nici cel al Georgiei, pentru că nu ştie nimeni cine este. Partenerii noştri americani ştiu foarte bine de Băsescu şi de mine, care de doi ani şi jumătate sunt prim-ministru şi vreau să fiu preşedinte „, a spus Ponta la România TV.

loading...

5 COMENTARII

  1. Te stiu foarte bine toti ,deaia te-a chemet Barroso la el de atatea ori ca sa-ti atraga atentia ca ai incalcat statul de drept ,deaia a venit dna Reading de atatea ori in Romania ca sa-ti atraga atentia ca ai incalcat in mod repetat statul de drept , deaia Comisia Europeana a dat verdictul de „lovitura de stat” la actiunea din Julie 2012 urma careia ai devenit premier ,deaia a venit Joe Biden si Victoria Nuland in Romania cand ai vrut sa dai legea amnistiei si dupa ce tu si gasca ta ati dat legea prin care hotii si coruptii nu mai pot fi interceptati telefonic decat dupa ce i-ai anuntat si astfel ti-ai pus pecetea ce fel de om esti si de partea cui esti.
    Da tovarase Ponta te cunoaste Europa si America foarte bine!

  2. Modeeest om! Merita sa fie presedinte!!! Nu l-au intrebat pe el de Johannis? Era cumva Johannis subiectul zilei la ONU? De ce sa-l intrebe? Necopt la minte, cum bine l-a caracterizat Iliescu atunci cand l-a numit ,,carlan„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.