Home Lifestyle Politistii s-au rugat de ea sa porneasca girofarul, ca sa nu stea la coada. Lectie de modestie de la Maia Sandu

Politistii s-au rugat de ea sa porneasca girofarul, ca sa nu stea la coada. Lectie de modestie de la Maia Sandu

by George Avram

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a refuzat sa beneficieze de privilegiile de sef al statului si sa treaca vama dinspre Romania in Moldova sarind peste rand, anunta presa de la Chisinau.

Maia Sandu s-a comportat ca o persoana fizica cand a ajuns la punctul de trecere a frontierei R. Moldova, in ciuda insistentelor politistilor de frontiera, informeaza Realitatea de Moldova.

Automobilul in care se afla Maia Sandu s-a aliniat in randul format la punctul de trecere. Traditional, un politist de frontiera se apropia de masinile aflate in coloana, pentru a verifica numarul de pasageri aflati in fiecare mijloc de transport, dar si sa colecteze pasapoartele.

„Erau multe masini in rand, iar in timp ce un colaborator al Politiei de Frontiera aduna actele oamenilor, a observat-o si pe Maia Sandu. I-au propus sa treaca cu masina fara a sta in multime, insa aceasta a refuzat din start”, scrie sursa citata

Maia Sandu ar fi refuzat categoric sa beneficieze de facilitati, inclusiv sa treaca pe culoarul destinat detinatorilor de pasapoarte diplomatice, chiar daca angajatii Politiei de Frontiera au insistat de cateva ori. Maia Sandu a continuat sa-si astepte randul printre celelalte masini.

„Au mers si alti doi colegi si i-au propus acelasi lucru, sa treaca pe un culoar separat, sa nu stea in rand, iar in scurt timp vor fi gata si actele. Insa au primit acelasi raspuns”, a adaugat sursa citata.

Maia Sandu s-a aflat zilele trecute in Romania, unde a urcat pe Varful Moldoveanu.

Stire preluata de la stireazilei.com

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.