După ce au refuzat participarea la emisiunea „Ora primarului”, de la Realitatea TV, deşi iniţial se arătaseră deschişi invitaţiei, Răzvan Sava, primar general interimar al Capitalei şi candidat PNL la Primăria sectorului 4, şi Cristian Popescu Piedone, fostul edil al sectorului 4 şi candidat la consiliul local, au primit în mod simbolic o păpuşă Pinocchio.

 

emisiune_rifai_77557000

„Invitaţii mei de azi ar fi trebuit să fie candidatul PNL la Primăria sectorului 4, Răzvan Sava, şi Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4, înscris şi el acum în cursa pentru un loc la consiliul local al sectorului 4, din partea PPUSL. Cum Răzvan Sava ne-a promis în primă instanţă că va veni în emisiune, însă ulterior s-a răzgândid spunând că nu mai poate ajunge deloc, iar Popescu Piedone a spus că nu ne poate onora cu prezenţa pentru că nu se consideră candidat la Primăria sectorului 4, am decis să le facem cadou câte un Pinocchio; o păpuşă simbol pentru comportamentul celor doi din ultima perioadă„, a explicat Denise Rifai.

În timpul emisiunii la care a absentat însă, Cristian Popescu Piedone a trimis echipei de producţie un SMS în care mulţumea pentru „reclama gratuită”. Totuşi, la final, a afirmat că o va da în judecată pe Denise Rifai.

„Întrebarea mea esenţială pentru domnul Sava, o întrebare comună cred cu cea a simpatizanţilor PNL… care în mod sigur cred că sunt extrem de nelămuriţi cum PNL, partidul promotor al demiterii guvernului Ponta în urma dramei din clubul Colectiv, acceptă o alianţă cu un fost primar care a fost arestat în urma dramei Colectiv..”, a completat Denise Rifai pentru realitatea.net.

Piedone anunță, printr-un comunicat de presă, că îi va cere 500.000 de euro despăgubire.

”Vă comunic că voi întreprinde urgent acțiuni judiciare împotriva dumneavoastră și mă voi adresa organelor abilitate în drept pentru repararea prejudiciului pe care mi l-ați provocat.”, adaugă Piedone în mesajul către Realitatea TV și Denise Rifai. În plus, fostul edil al sectorului 4 spune că va sesiza și CNA, potrivit stiripesurse.ro.

loading...

1 COMENTARIU

  1. Inselatorie pe față…Sa va fie rusine daca vă pretati la asta doar, doar o da click lumea….Pozele de mai sus nu au nici o legatura cu continutul care si el este tot o escrocherie…RUSINE_ RUSINE_RUSINE…Care retetă ? Care lămaie ? Va supăra rau foamea din gat…?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.