30.000 de oameni au semnat pentru scoaterea din grila de programe a posturilor de televiziune, România TV și Antena 3.

„Având în vedere că în ultima perioadă cele două posturi, România TV și Antena 3, dezinformează telespectatorii cu intenția de a-i manipula, inițiez aceste demers de înaintare a unei solicitări colective către furnizorii de servicii de televiziune de scoatere a acestor 2 posturi din grila de programe. Refuz să mai am în grila de programe 2 posturi TV mincinoase”, se arată în textul petiției.

Alte persoane cer românilor să nu mai cumpere produse promovate de Antena 3 și România TV, campania fiind inițiată de Corupția Ucide.

„Cerem companiilor să nu mai susțină televiziunile care transmit în mod sistematic știri dovedit false, manipulează, mint, dezinformează și în acest fel influențează capacitatea românilor de a avea o înțelegere corectă a realității. Nu vom mai cumpăra produsele promovate pe Antena 3 și România TV până când aceste companii nu anunță oficial că opresc definitiv publicitatea pe aceste posturi. Dacă aceste companii continuă să cumpere publicitate pe aceste posturi, înseamnă că se identifică cu valorile acestora”, se precizează în textul petiției.

De asemenea, pe Facebook circulă o scrisoare deschisă „către mama” prin care se explică generației mai în vârstă, că trebuie să se salveze de Antena 3 și România TV pentru că jurnaliștii mint și manipulează.

„Antena 3 nu a mințit niciodată, tot ce au zis, așa a fost, mi-a spus mama aseară. Mama, care este o femeie educată, cu asta s-a ocupat, a educat copii, a fost pînă anul trecut învățătoare. La ei în casă, televizorul merge mereu pe Antena 3. Îi spusesem că sunt bucuroasă că Johannis inițiază referendum, iar ea sărise supărată, ce președinte e ăla, un nenorocit, nepatriot, de ziua Unirii merge la Bruxelles”, scrie în scrisoare deschisă care circulă pe Facebook.

loading...

2 COMENTARII

 1. Nu doar mama a spus ca A3 nu minte, ci chiar si Basescu care cerea celor prosti sa nu se mai uite la A3, iar acum confirma toate cele spuse de A3 in ultimii 10 ani!
  Cea care a vorbit de mama ei este o proasta, care este asemeni „oilor lui Orwell” ce urmeaza indicatiile porcilor manipulatori!

 2. O prostie mai mare nici ca se poate!
  Mincinoase sau adevarate stirile lor sint urmarite de multi romani!
  Dar ce este mai important este ca aceste televiziuni au spus adevarul!
  Basescu a vrut sa le desfiinteze iar acum apeleaza la ele. Confirma, cuprins de frica, ca a facilitat, a creeat un stat mafiot!
  Cine initiaza astfel de petitie este naiv si rau intentionat! Semnatarii chiar mai rau!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.