Home Actualitate Percheziții la Primăriile din Sibiu și Cluj. Contractele vizate, inclusiv din mandatele lui Iohannis și Boc

Percheziții la Primăriile din Sibiu și Cluj. Contractele vizate, inclusiv din mandatele lui Iohannis și Boc

by I. B.

Procurori DNA efectuează miercuri percheziții în șase județe ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2013 – 2015, potrivit B1.

Percheziţiile vizează inclusiv primăriile din Sibiu şi Cluj, fiind avute în vedere contracte inclusiv din perioada în care actualul preşedinte Klaus Iohannis, era primar la Sibiu. La Cluj, sunt vizate contracte din mandatul edilului Emil Boc.

În total, procurorii Anticorupţie fac percheziţii domiciliare în 32 de locații din județele Cluj, Alba, Sălaj, Sibiu, Mureş şi Prahova, din care 5 sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale şi domiciliile unor persoane fizice.
Potrivit primelor informații perchezițiile vizează mai multe firme de dezinsecție și deratizare care au încheiat contracte cu primăriile din aceste județe. În urma perchezițiilor, procurorii DNA vor stabili dacă contractele au fost încheiate în mod ilegal sau dacă serviciile nu au fost efectuate, deși s-au plătit, relatează B1.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.