Locuinta unui profesor de la Academia de Studii Economice, precum si biroul sau din cadrul institutiei au fost perchezitionate de anchetatori in cursul zilei de vineri. Politia efectueaza cercetari cu privire la posibile fapte de coruptie in mediul universitar, iar profesorul este suspectat ca ar fi primit sume cuprinse intre 400 de lei si 500 de euro pentru facilitarea promovarii unor examene.

Potrivit unui comunicat de presa remis de IGPR, au fost efectuate atat perchezitii domiciliare cat si la biroul unui prodecan din ASE, iar surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca profesorul in cauza ar fi Iuliu Serbanescu, conferentiar la Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de valori.

„Sunt efectuate 3 percheziţii domiciliare pe raza Municipiului Bucureşti, la locuinţa unui profesor universitar, prodecan facultate din cadrul unei universităţi de stat din Bucureşti, la biroul acestuia din cadrul facultăţii şi la sediul unităţii de învăţământ superior”, se arata in comunicatul IGPR.

Cu toate acestea, profesorul indicat de sursele judiciare ale Mediafax nu detine functia specificata in comunicatul de presa remis de IGPR, respectiv cea de prodecan al facultatii respective, atfel incat fie identitatea profesorului nu se confirma, fie comunicatul Politiei contine o informatie falsa.

Conform informatiilor publicate de Academia de Studii Economice pe site-ul oficial, alte doua persoane ocupa functiile de prodecan ale Facultatii de Finante.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.