Un dintre bătăliile importate dintre găștile PSD s-a dat și se va mai da pe achizițiile de armamant, contracte importante care nu pot ajunge oriunde.

Viorica Dăncilă a găsit înlocuitor pentru omul lui Dragnea de la Armamente, care trebuia să se ocupe de mari achiziții pentru Armată.

Acesta este fostul europarlamentar PSD Doru Frunzulică, care a fost numit, vineri, în funcția de secretar de stat în Ministerul Apărării, șef al Departamentului pentru Armamente, printr-o decizie a prim-ministrului.

Despre fostul secretar de stat, Andrei Ignat, presa a relatat că era un „om cheie al lui Dragnea”, care trebuia să se ocupe de marile achiziții pentru Armată.

Printre altele, lui Ignat îi este atribuit și eșecul corvetelor pentru Marina Militară, potrivit Newsweek.
În locul lui Ignat, premierul Viorica Dăncilă l-a numit în funcție pe fostul ei coleg din Parlamentul European, Doru Frunzulică.

In februarie 2011, Doru Frunzulică, pe atunci deputat PSD, s-a întâlnit la un hotel din București cu un jurnalist care se pretindea om de afaceri din Emiratele Arabe si care i-a propus astfel o afacere fictivă. Jurnalistul Daniel Befu a relatat in ziarul România liberă cum l-a prins in plasă pe Frunzulică.

„La scurt timp dupa ce i-am trimis SMS-ul cu propunerea de afaceri, deputatul PSD Doru Frunzulica (ex-secretar de stat in Ministerul Muncii, fost director general in Ministerul Afacerilor Externe, vicepresedinte al UGIR etc.) m-a sunat de pe un numar privat. (…) Parlamentarul mi-a lasat urmatorul mesaj (am pastrat integral continutul textului, cu topica si ortografia originala): <<Misses Fischer, you sent me a message. This is Doru Frunzulica, I proposing you to meet, if possible for a coffee, around 9.30 at Hotel Pullman, ex Sofitel at World Trade Center. If you agree send me a message. Thank you. Bye” (n.r. – Doamna Fischer, mi-ati trimis un mesaj. Va propun o intalnire, daca e posibil la o cafea, in jurul orei 9.30, la Hotelul Pullman).

Deputatul Doru Frunzulica a fost foarte dezamagit atunci cand, la intalnire, i-am intins cartea de vizita cu antetul Romaniei Libere: <<Stiti, nu e chiar corect ce ati facut dumneavoastra. Trebuia sa ne sunati cu o lista de intrebari, nu asa, sa ne testati cu SMS-uri>>, mi-a spus parlamentarul”, a relatat jurnalistul.

Doru Frunzulică a fost și la UNPR, partidul lui Gabriel Oprea, în perioada 2014-2016, după care s-a întors la PSD.

Sursa- Hotnews.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.