Victor Ponta continuă să dea în conducerea PSD, doar doar o să ajungă să pună mâna pe o halcă mai mare din fostul său partid.  El dezvăluie acum că  Pactul National propus de Viorica Dancila a fost trimis de pe adresa de email “Liviu Dragnea – Cabinet Presedinte”.

”In calitatea mea de lider al ProRomania vreau sa confirm ca am primit din partea Doamnei Viorica Dancila propunerea de a semna ‘Pactul National pentru Bunastarea Romanilor’ . Desi mailul apare ca fiind trimis de ‘Liviu Dragnea-Cabinet Presedinte’-am luat foarte in serios propunerea pentru ca subiectul este foarte serios! Vreau sa anunt faptul ca voi propune colegilor mei sa semnam si sustinem acest Pact National”, scrie Ponta.

 

 

El afirma insa ca Pro Romania este constient ca salariile si pensiile romanilor sunt intr-un grav pericol de a nu fi platite tocmai din cauza politicilor neprofesioniste si corupte promovate de Viorica Dancila, Liviu Dragnea si echipa lor.

Liderul PSD, Viorica Dancila a venit și ea cu un pact pe care vrea ca celelalte partide să-l semneze.

”Propun partidelor parlamentare semnarea Pactului national pentru bunastarea romanilor”, a scris Dancila, afirmand ca doreste ca ”oamenii sa primeasca o minima asigurare scrisa din partea intregii clase politice ca nu li se vor taia salariile si pensiile”.

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, a prezentat, vineri seara, textul pactului pe care Viorica Dancila il propune partidelor parlamentare, precizand ca asteapta de la formatiunile politice ”sa fie alaturi de fiecare roman” si sa semneze acest document. Social-democratii propun ca pensiile si salariile sa nu fie taiate si sa fie urmat calendarul cresterii acestora, dar si sa nu fie modificate diferite prevederi din Codul Fiscal.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.