Imediat după decernarea Premiilor Oscar, va începe petrecerea organizată pentru vedetele de la Hollywood. Vor fi acolo câştigătorii, dar şi perdanţii ediţiei de anul acesta şi toţi vor avea parte de un meniu special. 32 de feluri de mâncare, pregătite de 300 de bucătari. Un reporter BBC a asistat la pregătiri.

Toată lumea va primi un Oscar aurit, dar va fi din ciocolată. Şi dacă nu ajungem noi la ei, oamenii pot veni să ceară. Acum le-am împachetat şi le-am pus în cutiuţe, ca să poată fi luate acasă ca suvenir. Avem cinci bucătari japonezi care pregătesc sushi şi vom servi somon afumat sub formă de statuetă Oscar. Arată ca un trofeu Oscar. Sunt făcute din pâine şi somon. Avem homari, mini-hamburgeri, pizza”, spune Wolfgang Puck, maestru bucătar.

E un mare eveniment pentru oraşul Los Angeles. Nu o avem pe Regină invitată la cină, dar avem Oscarurile. Pregătim meniul pentru 1.500 de oameni şi avem 300 de bucătari şi 600 de ospătari. Deci, în total, avem aproape 1.000 de oameni care muncesc pentru acest eveniment. Pentru că oamenilor le va fi foame şi vor dori ceva rapid şi vor dori ca mâncarea să fie caldă, proaspătă. Sunt pregătit pentru Oscar! Ne-am pregătit cât am putut de bine”, adăugat Wolfgang Puck.  

sursa- digi24.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.