Home Actualitate Oreste, despre Teodorovici: Măi chiparosule BUGETAR, de unde ai mă frumosule, tu BANI să porți la mitingurile penalilor din partidul tău de unsuroși pantofi sport Zapatillas Louis Vuiton de 1490 dolari?

Oreste, despre Teodorovici: Măi chiparosule BUGETAR, de unde ai mă frumosule, tu BANI să porți la mitingurile penalilor din partidul tău de unsuroși pantofi sport Zapatillas Louis Vuiton de 1490 dolari?

by S. Z.

Oreste Teodorescu reacționează după ce presa a scris că Eugen Orlando Teodorovici, a purtat duminică la mitingul PSD de la Brașov,  pantofii „Run Away”  de la Louis Vuitton în valoare 1.500 de dolari.

Mai chiparosule bugetar, mai trădătorule de țara care ne pui aurul pe tava rușilor, mai gauche caviar, salariat de o viața care are credite lunare de 5000 de euro! Mai populistule care-i prostește pe bieții sărăntoci cu pomene sociale, de unde ai ma frumosule, calcarosule tu bani sa porți la mitingurile penalilor din partidul tău de unsuroși pantofi sport Zapatillas Louis Vuiton de 1490 dolari?”, a scris Oreste pe Facebook.

O fotografie cu Teodorovici încălţat cu pantofi sport Louis Vuitton face furori pe internet. Cât costă o pereche

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.