Home Actualitate Orban: Nu acceptăm creșterea pensiilor votată în Parlament. Criminalii economici de la PSD nu fac altceva decât să îndrepte România spre incapacitate de plată

Orban: Nu acceptăm creșterea pensiilor votată în Parlament. Criminalii economici de la PSD nu fac altceva decât să îndrepte România spre incapacitate de plată

by S. Z.

Premierul Ludovic Orban a declarat că Guvernul nu acceptă creșterea pensiilor cu 40% votată în Parlament și va ataca legea la Curtea Constituțională.

Votarea de către majoritatea PSD a unei legi de dublare a alocațiilor a fost un act populist, fără niciun fundament economic și fără bază în veniturile reale existente în bugetul de stat. Cu toate astea am ținut cont de nevoia copiilor de creștere a alocațiilor și am alocat creșterea alocațiilor în 5 etape.

Este maximum ce poate suporta econonomia românească azi.

Orice creștere de cheltuili provocate de criminalii economici de la PSD nu face altceva decât să îndrepte România spre incapacitate de plată.

Îi rog pe părinții și bunicii noștri să mă creadă pe cuvânt: creșterea punctului de pensie cu 177 de lei este maximum pe care ni l-am putut permite în condiții de raționalitate economică și cu garanția capacității de a plăti. Nu se poate mai mult. Oricine promite mai mult dă mărul otrăvit populației.

Populismul, demagogia PSD nu face decât să arunce România în situație de criză economică din care vom ieși mai greu.”, a declarat premierul Ludovic Orban.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.