Home Politica Orban, după negocierile cu Barna: Nu poți cere PNL decât ceea ce poate da PNL!

Orban, după negocierile cu Barna: Nu poți cere PNL decât ceea ce poate da PNL!

by I. B.
Premierul desemnat Ludovic Orban, a declarat, după negocierile cu USR, că PNL nu i se pot cere lucruri pe care nu le poate oferi.
Președintele PNL a declarat că din punctul său de vedere ”s-au înțeles”.
”Nu poți să condiționeze PNL de lucruri pe care nu le poate oferi”, a spus Orban, după ce Dan Barna a cerut ca Parlamentul să voteze mai multe priorități ale USR, precum alegerea primarilor în două tururi sau inițiativa Fără Penali în Funcții Publice.

”Noi nu putem să facem decât ce am făcut până acum, să susținem anumite puncte de vedere (…) sunt puncte în care noi deja ne-am înțeles”, a declarat liderul liberal.

”Din punctul meu de vedere mi s-a părut că ne-am înțeles. Am stabilit doar că vom avea o a doua întâlnire, cel mai probabil în cursul zilei de marți. Am văzut o declarație anterioară în care într-un fel condiționau susținerea investirii guvernului de reușita acestor proiecte. Aici vă spun sincer că nu cred că asta va fi poziția lor pentru că este o poziție nerezonabilă. Nu poți cere PNL decât ceea ce poate da PNL. Să susțină proiectele, noi oricum le susținem, unele sunt proiectele noastre. Nu poți să condiționezi PNL de lucruri pe care nu le poate oferi PNL. Noi nu putem decât să facem ce am făcut până acum, să susținem anumite puncte de vedere”, a declarat Orban.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.