Home Politica Orban, Drulă și Tomac anunță că îl susțin pe Nicușor Dan pentru un nou mandat la Primaria Capitalei

Orban, Drulă și Tomac anunță că îl susțin pe Nicușor Dan pentru un nou mandat la Primaria Capitalei

by George Avram

Liderii celor trei partide care formează Alianța Dreapta Unită au declarat că îl susțin pentru un nou mandat pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

Declarația a fost făcută la conferința de presă comună a lui Ludovic Orban, Cătălin Drulă și Eugen Tomac, după ce partidele pe care le conduc – Forța Dreptei, USR și PMP, au  prezentat programul electoral pentru alegerile europarlamentare. De altfel, faptul că Nicușor Dan a câștigat alegerile la primăria Capitali i se datorează în primul rând lui Ludovic Orban, care a propus și susținut candidatura sa atunci când a fost președintele PNL.

„Sigur ca nu il consideram pe Nicusor Dan perfect si ca si-a indeplinit chiar toate obiectivele pentru care a fost ales primar. Pe de alta parte, vedem foarte clar ca rechinii imobiliari si toti cei care au jefuit bugetele locale au castigat in mod ilegal de pe urma unor relatii nepotrivite cu Primaria Capitalei, atat pe vremea lui Oprescu, cat si pe vremea lui Gabriela Firea. Isi ascut sabiile si incearca sa recaptureze Bucurestiul. Pentru noi este fundamental ca Bucurestiul sa ramana pe mana unui primar care sa fie preocupat in primul rand de imbunatatirea vietii cetatenilor si de finalizarea proiectelor pe care s-a angajat sa le duca la bun sfarsit decat de jocuri de natura politica sau de reocuparea Primariei de catre rechinii imobiliari si de catre toate fractiunile care au jefuit de-a lungul timpului Bucurestiul”, a declarat Orban.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.