Home Actualitate Oana Stănciulescu: PSD vrea să CONTROLEZE votul românilor la alegerile prezidențiale. Ce urmăresc social democrații

Oana Stănciulescu: PSD vrea să CONTROLEZE votul românilor la alegerile prezidențiale. Ce urmăresc social democrații

by Oana Stănciulescu

Declarație controversată a premierului Viorica Dăncilă, care lasă loc la interpretări și întrebări. Vrea PSD să controleze votul românilor la alegerile prezidențiale? Și dacă da, de ce?

Viorica Dăncilă a susținut joi că „trebuie să avem o altă alternativă” la prezidențiale, la softul antifraudă gestionat de STS.

De ce? Deoarece, spune Dăncilă, ar exista „semne de întrebare apărute în spațiul public” .

Care va să zică nu contează declarațiile oficiale, inclusiv ale șefului Autorității Electorale, care au sigurat că softul este în regulaa, ci semnele de întrebare din spațiul public?

Dacă guvernul s-ar fi ghidat după semnele de întrebare din spațiul public, atunci trei sferturi dintre ordonanțele de urgență, legile, hotărârile din ultimii 3 ani n-ar fi fost luate.

„După cum ştiţi, există o comisie parlamentară care va analiza acest lucru. Este adevărat, am văzut că în spaţiul public au apărut multe semne de întrebare, multe dintre ele la care nu găsim o explicaţie, ceea ce va conduce la analiza acestui lucru şi cred eu că pentru a nu exista suspiciuni la alegerile prezidenţiale trebuie să avem o altă alternativă”, a afirmat Dăncilă, la dcnews.ro.

Întreb din nou, de ce vrea PSD să controleze votul românilor la alegerile prezidențiale?

 

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.