Hormonii din Modrogan au secretat un comunicat conform căruia PD-Lacheii nu se mai prezintă la “emisiuni de dezbatere” organizate de Antena 3 şi „Realitatea TV”, până când televiziunile de ştiri nu intră pe linie. Ca şi cum „Realitatea” n-ar fi suficient de obedientă.

Ar fi trebuit de mai multă vreme ca reprezentanţii PD-Leprozeriei să fie puşi la punct, pentru că ei în emisiuni nu au alt rol decât de flaşnete destructive, menite să arunce în aer orice dezbatere şi să calce pe nervi orice om raţional şi cu bun simţ elementar.

PD-Lacheii nu sunt altceva decât nişte nulităţi arogante care, printr-o propagandă agresivă, vor să convingă opinia publică de faptul că ei au pus stăpânire de ţară şi fac tot ce au chef. Nu se mulţumesc să fure fără măsură, îşi mai bat şi joc. De oameni onorabili.

Dacă ar fi deştepte şi verticale, dacă s-ar respecta profesional, Antenele şi Realitatea ar institui un embargo fără fisură asupra PD-Leprozeriei. Ca şi cum n-ar exista. Începând cu boicotarea Convenţiei care urmează.

Nu-mi fac, însă, iluzii. Televiziunile se vor lăsa călcate în picioare, de dragul audienţei de scandal. Făcută de puterea de scandal. Cerc vicios. Pe care nu l-am putea sparge decât dacă măcar noi, cei peste 5 milioane care nu l-am votat de Detracat, am boicota cele două televiziuni, atâta vreme cât se fac preş în faţa unor nesimţiţi. Şi smintiţi ajunşi la putere, tocmai prin mediatizare obsesivă.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.