Home Economie O noua investitie uriasa in Romania: Un producator de baterii auto vrea sa deschida o fabrica de jumatate de miliard de euro!

O noua investitie uriasa in Romania: Un producator de baterii auto vrea sa deschida o fabrica de jumatate de miliard de euro!

by George Avram

Irina Avram, director general, Direcţia Generală Ajutor de Stat, Ministerul Finanţelor a spus că au avut loc la nivelul Ministerului de Finanţe discuţii informale cu o companie producătoare de baterii, pentru acordarea unui ajutor de stat la o investiţie în valoare de 500 mil. euro.

Irina Avram a participat la videoconferinţa ZF/GNP şi ReedSmith: „Ajutorul de stat în Romania înainte şi după pandemie: experienţă şi tendinţe”.

„Am participat la câteva discuţii cu o companie care intenţionează să producă baterii electrice pentru maşini, o investiţie de 500 mil. de euro. Noi le-am prezentat schema noastră de ajutor de stat. Ajutorul de stat se acordă în raport cu cheltuiala eligibilă. Aşteptăm decizia că această companie să se localizeze în România şi să acceseze ajutorul de stat”, a spus Irina Avram.

Stire preluata de la stireazilei.com

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.