Ministerul Afacerilor Externe a emis duminică o nouă alertă de călătorie pentru Republica Elenă privind ploile torențiale, furtunile și vântul în rafale. Pe listă se regăsesc destinațiile fvorite pentru vacanță le românilor.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Serviciul local de Meteorologie a transmis situația actualizată a zonelor ce vor fi afectate de vreme nefavorabilă începând din seara zilei de 13 iulie 2019, respectiv ploi torențiale, furtuni, vânt în rafale.

Zonele afectate de vremea nefavorabilă sunt:

– Salonic;

– Chalkidiki;

– Golful Thermaikos;

– Insulele Sporade;

– Estul Macedoniei;

– Thraki;

– Insulele din Nordul Mării Egee;

– Insulele Ionice de Nord;

– Epir.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879 și +302106744544, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație cu caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al Ambasadei României în Republica Elenă +306978996222 și cel al Consulatului General al României la Salonic +306906479076.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.