Home Actualitate O fostă militară israeliană şi-a pus pe Facebook poze cu prizonieri palestineni

O fostă militară israeliană şi-a pus pe Facebook poze cu prizonieri palestineni

by Ioana Popescu

Apariţia fotografiilor în presă a atras un val de critici atât din partea autorităţilor israeline, cât şi a celor palestiniene, relatează Telegraph.co.uk

O fostă membră a trupelor militare israeliene, Eden Aberjil, a postat pe contul său de Facebook fotografii care o înfăţişează îmbrăcată în uniformă, zâmbind alături de mai mulţi prizonieri palestineni legaţi la ochi.

„Fotografiile ilustrează mentalitatea invadatorilor, care sunt mândri că umilesc palestinenii”, a declarat purtătorul de cuvând al Autorităţii Palestiniene, Ghassan Khatib.

Şi militarii israelieni au criticat fotografiile postate de Eden Aberjil pe reţeaua de socializare Facebook. „Imaginile sunt ruşinoase. Pe lângă faptul că încalcă normele privind protejarea informaţiilor, vorbim de o încălcare a codului etic al armatei israeliene. Dacă femeia ar activa şi în prezent în cadrul armatei, fără îndoială că ar fi ajuns imediat în faţa Curţii Marţiale”, a declarat căpitanul Barak Raz, un purtător de cuvânt al armatei israeliene.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.