Home Actualitate O afacere de familie pentru bebeluși: cum să-ți ții copiii în siguranță și confort

O afacere de familie pentru bebeluși: cum să-ți ții copiii în siguranță și confort

by I. B.

Cine nu-și dorește să înceapă o afacere de familie? Dar cât de ușor este să reușești să-ți împlinești dorința?

Oricine a fost în vacanță, chiar și până în Grecia, a mâncat la o tavernă afacere de familie, a dormit la un mic hotel al unui localnic sau a închiriat o mașină de la un mic afacerist local. Este ceva obișnuit ca o familie să se strângă în jurul unei idei și să facă din ea o afacere, care să le aducă veniturile necesare unui trai decent. Iar unui stat occidental îi place acest lucru deoarece clasa mijlocie este motorul oricărei economii și, ca atare, dă și el o mână de ajutor în simplificarea procedurilor și încurajarea populației să aibă idei și să le pună în practică.

În România lucrurile stau puțin altfel. Trebuie să ai curaj și puțină nebunie să începi o afacere. Afaceriștii români se roagă ca statul să fie cât mai absent, pe principiul decât să încurce mai bine să tacă.

Unul dintre tinerii curajoși care a decis exact în urmă cu un an să înceapă o afacere de familie este o tânără mămică din București.

„Bebelusenii Concept este o afacere de familie care a aparut după ce s-a născut fetița noastră, din dorința achizionării unor produse de cea mai bună calitate.Din iubire pentru copii și pentru a le oferi produse din cele mai bune, am pus bazele acestei afaceri de familie”, spune Corina, care a încercat să facă față în același timp provocărilor de mamă și de om de afaceri.

Așadar, o afacere de familie începe cu o idee.

Orice mămică știe cât trebuie să alergi prin oraș sau să cauți pe site-urile online cu produse pentru copii pentru a găsi ceva de calitate. Orice părinte își dorește pentru copilul lui tot ceea ce este mai bun. Și mulți pleacă de la o vorbă veche, pe care au auzit-o și la părinții lor – suntem prea săraci ca să cumpărăm lucuri ieftine și proaste. Aici însă nici nu este vorba de câți de mulți bani ai, deoarece magazinul online bebelușeniiconcept.ro are produse de foarte bună calitate la prețuri accesibile pentru toată lumea.

Corina s-a izbit ca fiecare mamă de problema pătuțului. Să alegi un pătuț în care copilul să fie în siguranță, dar să-l și vezi ce face, să ai vizibilitate, și să te vadă și bebelușul pe tine nu e o treabă prea simplă.  “Din dorinta de a nu obstructiona vizibilitatea, ne-am gandit sa producem, Protectiile Individuale pentru patut. Este cel mai cautat produs al nostru.Au rolul de a proteja copilul fără a obstrucționa vederea acestuia. Prinderea acestora este una usoara, cu fermoar. Buretele din interior protejeaza copilul de eventualele lovituri. Protecțiile sunt realizate din bumbac 100% in atelierul nostru si este un produs certificat OSIM”.

Colecția de protecții individuale pentru pătuțurile bebelușilor o găsiți pe site-ul Beblușenii concept, de unde o și puteți achiziționa. Protecțiile individuale pentru pătuț sunt create integral în România, în atelierul propriu, 100% din bumbac de calitate superioară respectă toate prevederile de siguranță în ceea ce privește materiale utilizate, confecționarea și montajul acestora.

Protecțiile individuale pentru pătuț creează un mediu sigur și confortabil pentru bebeluș, nu îi obstrucționează acestuia vederea, sau posibilitatea de a interacționa cu exteriorul, și oferă părinților o bună vizibilitate asupra bebelușului tot timpul cât acesta se află în pat.

Sunt o modalitate ideală de a îmbrăca gratiile pătuțului fără a perturba vizibilitatea. Protecțiile individuale pentru pătuț marca Bebelusenii Concept respectă toate prevederile de siguranță în ceea ce privește materiale utilizate, confecționarea și montajul acestora și nu favorizează accidentele. Prevăzute cu fermoar, instalarea se face rapid și ușor. Se montează individual de fiecare bară a pătuțului în parte iar fermoarul poate fi aranjat în lateral, pentru a nu fi vizibil.

Noua colecție de protecții individuale pentru pătuț vine cu o mulțime de modele și culori noi, care nu supraîncarcă vizual încăperea și nu supra stimulează bebelușul. Materialele naturale de bună calitate, bumbac 100%, culorile și modelele sunt atent selecționate
pentru a oferi un produs de calitate superioară. Astfel, fiecare protecție în parte este făcută cu grijă și atenție, în atelierul propriu. Sunt unice pe piața din România și cel mai eficient tip de protecție pentru pătuțurile cu gratii.

Protecțiile individuale pentru pătuț pot fi spălate la mașina de spălat, la o temperatură de 30 de grade, și pot fi călcate cu fierul de călcat la o temperatură medie. Deoarece sunt produse integral din materiale naturale de înaltă calitate se recomandă uscarea acestora la aer, nu pe calorifer sau în uscătorul de rufe.

Siguranța bebelușului și nevoia lui de interacțiune cu mediul înconjurător sunt importante, de aceea protecțiile individuale pentru pătuț sunt atât de importante protejarea lui, fără a obstrucționa interacțiunea cu părinții. Bebelușul este mereu protejat iar părinții îl pot supraveghea cu ușurință în fiecare moment.

Noua colecție de protecții individuale pentru pătuț, dar și alte produse destinate bebelușilor, pot fi achiziționate de pe site-ul Bebelusenii Concept https://bebeluseniiconcept.ro.

„Pentru a raspunde tuturor cerintelor parintilor, am facut o selectie atent realizata a celor mai actuale si cautate produse de parinti.

Pe site-ul nostru poti gasi produse pentru copii, de la prima zi din viata si pana la varsta de 4-5 ani”, spune Corina.

Corina a dovedit că visul să începi o afacere de familie se poate realiza dacă îți dorești cu adevărat, dacă nu renunți atunci când dai de greu, perseverezi și sigur izbândești.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.