Dominique Strauss-Kahn, fostul director general al Fondului Monetar Internaţional (FMI), va sesiza justiţia contra utilizării iniţialelor sale de proxenetul Dominique Alderweireld, supranumit „Dodo la Saumure”, care a decis ca noul său bordel din Belgia să se numească „DSK”.

Această informaţie a fost dată publicităţii într-un comunicat de presă emis de avocaţii lui Dominique Strauss-Kahn.

Inaugurarea stabilimentului „DSK” – al cărui nume ar veni de fapt, potrivit patronului său, de la „Dodo Sex Klub” – este prevăzută pentru miercuri, în oraşul belgian Blaton, aflat în apropiere de frontiera franceză.

Bordelul „DSK”, care va avea drept angajaţi „şapte fete şi un transsexual”, este „o casă de toleranţă care va avea o masă de dans şi mai multe camere”, a adăugat Dodo la Saumure, scrie mediafax.

DSK a fost arestat pe 14 mai 2011 şi a fost acuzat de agresiune sexuală, la New York, într-un moment în era considerat principalul favorit al stângii la alegerile prezidenţiale din 2012 din Franţa, câştigate în cele din urmă de socialistul François Hollande. Cercetările penale au fost abandonate pe 23 august 2011, din cauza dubiilor care planau asupra credibilităţii presupusei victime a lui DSK, o cameristă dintr-un hotel newyorkez.

Procedura civilă din Statele Unite s-a încheiat un an şi jumătate mai târziu, pe 10 decembrie 2012, odată cu semnarea unui acord financiar secret.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.