La o zi după ce Gică Popescu a fost condamnat la închisoare, Răzvan Burleanu, un tânăr la 29 de ani, a devenit șef al FRF. Scoaterea lui Gică Popescu din joc a fost un noroc chior pentru Burleanu, care altfel n-ar fi avut nicio șansă să câștige ceva, înafară de contracte cu statul.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la baza sportivă de la Mogoşoaia, că nu va semna petiţia de graţiere a lui Gheorghe Popescu, condamnat la închisoare în Dosarul transferurilor, chiar dacă foştii fotbalişti ai generaţiei de aur se vor supăra.

„Nu voi semna acea petiţie, nu vreau să se înţeleagă altceva. Decizia justiţiei e un act normal la bunul mers al societăţii. Cu toată supărarea colegilor de generaţie ai domnului Gheorghe Popescu, nu o voi semna”, a declarat Burleanu, potrivit mediafax.

Un senator UNPR buzoian a iniţiat joi o petiţie on-line pentru graţierea fostului fotbalist Gheorghe Popescu, acţiuni similare, de strângere de semnături, fiind iniţiate şi de un consilier local braşovean, dar şi de preşedintele de la Dunărea Calafat, primul club la care a jucat Popescu.

Ulterior, premierul Victor Ponta, preşedintele PNL Crin Antonescu şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea au declarat că vor semna petiţia către şeful statului, Traian Băsescu, privind acordarea graţierii individuale pentru Gheorghe Popescu.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, marţi, la închisoare cu executare pe toţi cei opt oameni din fotbal judecaţi în dosarul transferurilor.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.